Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban: Köylerdeki eksikleri yerinde belirliyoruz

İGM Başkanı Av. Burhanettin

İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban, köy gezileriyle bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmayı amaçladıklarını belirtti. Çoban, “Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede sorunların giderilmesini istiyoruz” dedi

 

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban ve meclis üyeleri köylerin ihtiyaçları ve yapılan çalışmaları yerinde tespit etmek için köy ziyaretlerini sürdürüyorlar.
Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, meclis üyeleriyle birlikte İhsaniye, Sinanpaşa, Bolvadin ve İscehisar ilçelerinin köylerini ziyaret etti. Köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Burhanettin Çoban ve Meclis Üyeleri, köylülerle sohbet edip köy halkı ve muhtarlardan köylerin sorunları hakkında bilgi aldı. Çoban yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti