Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çobanlar cinayetinin zanlısı cezaevinde

Çobanlar ve Işıklar’da bir

Çobanlar ve Işıklar’da bir kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladıktan sonra teslim olan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi

 

Afyonkarahisar’da bir kişiyi öldüren ve 2 kişiyi yaralayan Süleyman K. Polis Merkezi’ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Adliye’de oğlu, Süleyman K.’ya “Baba kafanı kaldır” diye seslendi.
Afyonkarahisar’da tabancayla bir kişiyi öldürüp ardından karısı ve esnaf komşusunu yaralayan şahıs önceki gün gece geç saatlerde jandarmaya teslim olmuştu. Katil zanlısı Süleyman K.’yı teslim olması konusunda astsubay olan oğlunun ikna ederek jandarmaya götürdüğü ortaya çıkmıştı.
Çobanlar İlçesi Yavuz Selim Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre Süleyman K., isimli şahıs henüz belirlenemeyen sebepten Atatürk İlkokulunda temizlik görevlisi olarak çalışan Ramazan Altuntaş’ı tabancayla vurdu. Altuntaş olay yerinde hayatını kaybetti. Ardından yaklaşık 20 kilometre ilerideki Işıklar Beldesi’ne giden Süleyman K., burada kendilerine ait köfteci dükkanında eşi Zübeyde K.’ya ateş açtı. Süleyman K., kendisine engel olmak isteyen ve market işleten komşu Balı B.’yi de vurdu. Süleyman K., olayın ardından bindiği araçla bölgeden uzaklaştı. Olayın ardından kaçan Süleyman K.’yı yakalamak için polis ve jandarma çalışma başlattı. Her yerde aranmaya başlanan Süleyman K., gece geç saatlerde jandarmaya giderek teslim oldu. Süleyman K.’yı astsubay olan oğlunun teslim olması konusunda ikna ederek jandarmaya götürdüğü öğrenildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti