Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoğay: Yalnız, Değilsin Biz Varız!

CHP İl Kadın Kolları

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çoğay, CHP tarafından YaşamHak Projesi kapsamında hayata geçirilen proje kapsamında kendini güvende hissetmeyen tüm kadınlar için harekete geçtiklerini açıkladı. Çoğay, “Toplu taşımada, sokak lambasının yeterli olmadığı bir yerde ya da yalnız yürürken ürken tüm kadınlara sesleniyorum: ‘Yalnız Değilsin, Biz Varız!’ 444 82 85 numaralı hattımızda size eşlik edecek olan bir kız kardeşiniz var” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çoğay, dün sabah partide basın toplantısı düzenledi. Toplantıda; CHP Merkez İlçe Kadın Kollar Başknı Sevgi Türkaslan, kadın kolları üyeleri hazır bulundu.
“ŞİDDET DAVALARINI MAĞDURLARLA BİRLİKTE TAKİPTEYİZ”
Sibel Çoğay, 5 Aralık 2021 tarihinde CHP Kadın Kolları olarak, İstanbul Sözleşmesi’nin bir maddesini hayata geçirdiklerini söyledi. Çoğay, “CHP Genel Merkezimiz de ‘Alo Şiddet’ hattını kurduk. Yaşama hakkının en temel hak olduğundan yola çıkarak projemize ‘YaşamHak’ adını verdik. 444 82 85 numaralı hattımızı arayan tüm şiddet mağduru kadın ve çocuklara 7/24 ücretsiz destek hizmetleri sunuyoruz. Şiddet gören kadınların karakollarda, savcılıklarda, hastanelerde, adliyelerde yanlarında oluyoruz. Kadına ve çocuğa yönelik şiddet davalarını, mağdur aileler ile dayanışma içinde takip ediyoruz.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti