Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çöl, mahalle muhtarları ile biraraya geldi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçe merkezde göreve yapan mahalle muhtarları ile buluştu.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Köksu ve Mehmet Öztopbaş ile ilçe merkezde göreve yapan mahalle muhtarlarıyla ile akşam yemeği organizasyonunda bir araya geldiler. Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çöl, muhtarlar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, yapılacak olan çalışmalar hakkında kendilerine bilgiler verdi.

Toplantı, belediye hizmetlerinin daha etkili bir şekilde sunulmasını sağlamak, yerel ihtiyaçlara çözüm bulmak ve mahallelerin gelişimini desteklemek için önemli bir platform sağladı. Mahallelerin karşılaştığı sorunlar ve ihtiyaçlar masaya yatırıldı. Muhtarları, altyapı iyileştirmeleri, yol yapımı, yeşil alanlar, çevre düzenlemeleri gibi konularda görüşlerini paylaştılar. Belediye Başkanı Mustafa Çöl be yardımcıları yapılacak olan çalışmaların biteceği zamanı ve hangi mahallelerde çalışmaların başlayacağını belirterek, mahalle muhtarlarını bilgilendirdiler.

Mustafa Çöl,  burada yaptığı açıklamada; muhtarlar ile bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek,  “İlçemizin her bir köşesinde, mahallelerimizin kalpleri olarak sizler, yerel yönetimin en önemli ortaklarından birisiniz. Bu akşam, ilçemizin daha iyi bir geleceğine doğru atacağımız adımları görüşmek ve ortak vizyonumuzu şekillendirmek için bir aradayız. Mahallelerimizin her biri, Sandıklımızın mozaik yapısının birer parçasıdır. Bu nedenle, ilçemizi daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir yer haline getirmek için birlikte çalışmamız gerekiyor. Hep birlikte, daha güzel bir gelecek için el birliğiyle adımlar atacağımıza olan inancımı ifade etmek isterim. Son olarak, her birinizin mahallelerimizin ve Sandıklımızın daha iyi bir yer olmasına yönelik tutkusu ve özverisi için teşekkür ederim. Hep birlikte, ilçemizi daha da ileri taşıyacağımıza olan inancımızı koruyoruz.” dedi.

Mahalle muhtarları ise organizasyon için Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkür ederek, birlik ve beraberliklerinin daim olmasını temenni ettiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti