Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Cumhurbaşkanının söylediği gibi İYİ Parti yerli ve millidir”

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği şekliyle partisinin “yerli ve milli” olduğunu söyledi

 

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya dün öğlen partide basın toplantısı düzenledi.
“PARTİ KURULURKEN BÜYÜK SIKINTILAR YAŞANDI”
İYİ Parti’nin kuruluş aşamasında büyük sıkıntılarla karşılaştığını ifade eden İnkaya, “İYİ Parti kurulurken büyük sıkıntılarla karşılaştı. İYİ Parti Kurucular Kurulu, tanınan, siyasi görüş, düşünce ve davranışları belli insanlar olmasına rağmen İYİ Partiye çok sıkıntılar yaşatıldı. Siyasette, kolay yok etme yolu seçildi. Bölücü terör örgütleriyle adı anıldı. 25 Ekim 2017 tarihinde resmen kurulmasına rağmen, Sayın Genel Başkanımızın açılış yaptığı illerde manevi engellerle karşılaştık. Sandalye üzerinde Halka hitap etmek zorunda kaldı. Terör örgütleriyle ilişkilendirildi. İspat edin dedik. Parlamento seçimlerinden önce tutuklanma tehditleri savruldu. Çantamızı hazırladık, hazırız dedik. Mahalli seçimlere de, bu tehditlerin gölgesinde girdik. İYİ Parti’ye gönül vermiş insanlar Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclis Üyeliği adaylığına başvururken dahi, çekinerek başvurdular. Bu yakıştırılan, karalama kampanyaları elbette sonuçlara etki etti. Ta ki Devletin Başı Sayın Cumhurbaşkanı ‘İYİ Parti Yerli ve Millidir.’ diyene kadar.” dedi.
“İYİ PARTİ İLKELİ
SİYASET YAPAR”
“Şimdi karalama kampanyası yürütenlere soruyoruz. Siz kimsiniz? Biz yerli ve milliyiz.” diyen İnkaya, “Biz en az sizin kadar vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi, milli ve dini değerlerimizi koruyan kollayan, bundan sonrada ebedi olarak koruyacak adamlarız. Biz bu devletin kurucusu Atatürk’e onun emanet ettiği ilkelere bağlıyız. Bizim hiçbir terör örgütüyle ilişkimiz yoktur. Biz hiçbir bölücü terör örgütüyle yan yana gelmeyiz, gelemeyiz. Dinimiz, cinsimiz müsaade etmez. Biz insanımızı ayrıştıramayız, nüfus cüzdanı varsa Türkiye de eşit haklara sahiptir deriz. Biz yerliyizdir, milliyizdir. İYİ Parti siyaseti milletin refahı, devletinin devamı için yapar. Yer zaman gözetmeksizin, milletimizin ve devletimizin zararına olan her şeyi söyleriz. İYİ Parti temiz siyasetin temsilcisidir. İftirayı, küfrü, aşağılamayı kendimize yakıştıramayız. İnsanlar bizi bu özelliklerimizle bilirler. Evet, Sayın Cumhurbaşkanının da söylediği gibi İYİ Parti yerlidir, millîdir. İYİ Parti ilkeli ve temiz siyaseti kendine yol seçmiştir.” İfadelerini kullandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi