Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cüneyt Sezgin Kimdir

Beşiktaş’ın yeni yönetim kurulu üyelerinden Cüneyt Sezgin’in kim olduğu merak ediliyor

Beşiktaş'ın yeni yönetim kurulu

cüneyt sezgin kimdir

Finans dünyasının duayen isimlerinden, Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Sezgin, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın başkan adaylarından Hasan Arat’ın yönetiminde yer aldı.

Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Sezgin Süper Lig takımlarından Beşiktaş Kulübü Başkan adaylarından Hasan Arat’ı listesinden Beşiktaş Yönetim Kurulu’na seçildi.

Beşiktaş Kulübü’nün 3 Aralık’ta yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, yönetim listesindeki isimlerinden birisinin finans dünyasından Cüneyt Sezgin olduğunu açıkladı. Hasan Arat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cüneyt Sezgin’in kurumsal ve finansal gelişimiyle ilgili sorumluluklar alacağını ifade etti.

Cüneyt Sezgin kimdir?

Kabataş Erkek Lisesi ve ODTÜ İşletme mezunu Cüneyt Sezgin, yüksek lisansını Western Michigan Üniversitesi’nde, doktorasını ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu Üyesi olan Cüneyt Sezgin, Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti Üyesi olarak da görev yapıyor.

Cüneyt Sezgin, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme, Western Michigan University İş idaresi (MBA) ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi doktora programı mezunu. Çeşitli bankalarda yatırım bankacılığı ve risk yönetimi alanında yöneticilik yapan Dr. Sezgin, 2001 yılında Garanti BBVA’ya katıldı. Halen Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra Garanti Bank S.A., Garanti BBVA Emeklilik, Garanti BBVA Yatırım’da Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı olarak, Türk Telekomünikasyon A.Ş.’de ve çeşitli iştiraklerinde ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Dr. Sezgin, Öğretmen Akademisi Vakfı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF Türkiye) ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakıflarının Mütevelli Heyeti Üyesi ve Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı ile Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi.

30 Haziran 2004 tarihinden itibaren Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Cüneyt Sezgin’in bankacılık ve işletmecilik alanında iş tecrübesi 33 yıl.