Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Danaoğlu: Yolumuz vatan, bayrak ve millet yoludur

MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen İbrahim Danaoğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mazbatasını alarak göreve başladı.

MHP Merkez İlçe Başkanlığı

“BU BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen 14. Olağan kongrede Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen İbrahim Danaoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Merkez Seçim Kurulunda mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Danaoğlu, “13 Ağustosta gerçekleştirmiş olduğumuz 14’ncü merkez ilçe kongresini tamamladık. Listelerimiz onaylandı, göreve bismillah dedik. Bu görevde bize destek olan bütün ülküdaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kongremiz yoğun kalabalık ve şenlik içerisinde gerçekleşti. Kongremize teşrif eden MHP her kademesinde çalışmış dava arkadaşlarımıza, MHP Milletvekilimiz Mehmet Taytak bey ve İl Başkanımız Ahmet Kahveci beye teşekkür ediyoruz. Yolumuz vatan, bayrak ve millet yolu. Aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Liderimiz Devlet Bahçeli beyin emirleri doğrultusunda MHP’sini en üst seviyeye getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Gazetecilerin “Belediye Başkanlığı seçimlerinde adaylarınız olacak mı?” sorusuna yanıt veren Danaoğlu, “Belediye Başkanlığı seçimlerinde adaylarımız olacak bu konuda çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti