Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Darbe v.b kalkışmalara her zaman karşıyız”

Birlik Vakfı Başkanı Eyüp

Birlik Vakfı Başkanı Eyüp Aksoy, vakıf olarak milletin inançlarına, milli ve manevi değerlerine karşı olan tüm darbe ve benzeri kalkışmalarla mücadeleyi dün olduğu gibi bugün ve bundan sonrada yapacaklarını kaydetti.
Birlik Vakfı Başkanı Eyüp Aksoy, tarafından 15 Temmuz darbe girişimi yıldönümünde mesaj yayınlandı.
“DARBE GİRİŞİMİ ERDOĞAN’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE HALKIN DİRENİŞİYLE ÖNLENDİ”
Eyüp Aksoy, 15 Temmuz darbe girişiminin küresel emperyalistlerin ürünü, Türkiye’yi bölme ve işgal girişimi olduğunu belirtti. Aksoy, “Bu girişim Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde halkımızın direnişi sayesinde önlenmiştir. Ülkemizin işgal girişimi basiretli idarecilerimiz ve milletimiz tarafından bertaraf edilmiştir. Devletin her kademesine sızan, kökü dışarıda olan hainler, 15 Temmuz gecesi şehirlerin stratejik noktalarından hareket ederek devleti işgal etmek için, halkı korkutarak ve şiddet uygulayarak el koydukları askeri uçak, helikopter ve tanklarla kendi vatandaşına ateş etmiş, 250 kardeşimizi şehit ve binlerce insanımız yaralamıştır. Milletimiz Devlet Başkanımızın meydanlara çıkın talimatı ile şanlı direnişini başlatmıştır. Milletimizin inancı ve liderine olan güveni milyonları direniş için meydanlara ve sokağa çıkarmıştır. TBMM Meclisin Başkanı İsmail Kahraman, tarafından toplantıya çağrılmış, bütün partilerin iştiraki ile toplantı açılmıştır. Darbeci hainler TBMM’yi hedef alıp, bombalamalarına rağmen TBMM toplantısına devam etmiştir. Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın dirayetli duruşu sayesinde Meclis terk edilmemiştir.” dedi.
“ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ VAR”
15 Temmuz darbe kalkışmasının, TSK adına yapılıyor gibi sunularak, ülke genelinde askeri birliklerin, polis karargâhlarının ateşe tutulduğunu ifade etti. Aksoy sözlerini şöyle tamamladı: “Kalkışmaya karşı koyanlar ve karşı duranlar ise şehit edilmiş, yaralanmış veya gözaltına alınmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, TBMM Başkanı ve Üyeleri, Başbakan ve Kabine Üyeleri milletimizle beraber meydanlara çıkmış, halka önderlik etmişlerdir. Yazılı ve sözlü basın kuruluşlarına yapılan baskın ve el koyma hareketleri, vatandaşlarımızın desteği sayesinde önlenmiştir. Milletimiz kalkışanların devlet kuruluşlarını işgal girişimlerine canı pahasına karşı koymuş, her noktada darbeye karşı mücadele eden askerin ve polisin yanında olmuştur. Darbe girişiminde Milli duruşu olan, sivil toplum kuruluşları cansiperane mücadele vermiştir. Sivil toplum teşkilatımız seçtikleri liderine ve ülkesine sahip çıkarak, insanlarımızı bombalayan uçaklara ve tanklara karşı imanları ile karşı durmuştur. Birlik Vakfı, milletimizin inançlarına, milli ve manevi değerlerine karşı olan tüm darbe ve benzeri kalkışmalarla mücadelesini dün olduğu gibi bugünde, bundan sonrada yapacak, milletimizin birliğini, ülkemizin bütünlüğünü bozacak iç ve diş hainlerin her türden iş ve işlemlerine karşısında olmaya devam edecektir.” >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti