Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Daylık’tan anket şirketlerine sahada olun çağrısı

DEVA Partisi İl Başkanı

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, anket sonuçlarıyla ülkede algı yapılmak istendiğini belirtti. Daylık, “Afyon’da DEVA Partisi olarak pazarlarda, mahallelerde, köylerde dolaşıyoruz. Buradan bu anket şirketlerine sesleniyoruz gelin bizlerle birlikte sahada olun” dedi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) il yönetimi, Afyonkarahisar Mali Müşavirler Odası ile İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti. Ziyarette; DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Selçuk Altıntuğ, Burak Açıkgözoğlu, Nevzat Arslan ve Gürkan Bal hazır bulundu.
İKİ ODA ZİYARET EDİLDİ
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal Sayar, meslektaşı ve odanın yönetim kurulu üyesi Kadir Daylık’la DEVA Partisi yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. DEVA Partisi yönetimi İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Afyonkarahisar Başkanı Ahmet Neoldum’la biraraya geldi. Ziyaret sırasında Neoldum’a DEVA Partisi’nin açıkladığı eylem planlarından Afet Eylem Planı, İklim Değişikliği Eylem Planı ve Yerel Yönetimler Eylem Planları anlatıldı.
DEVA SEÇİME 20 EYLEM PLANIYLA GİRECEK
Kadir Daylık, partisinin yarının Türkiye’sinin kurucu aktörü olduğunu dile getirdi. Daylık, “Seçimlere tam 20 eylem planımızla gireceğiz. Her birini madde madde yazdığımız eylem planları ile geliyoruz. Kendilerini iktidara yakın hisseden medya kuruluşları bazı siyasiler ‘DEVA Partisi’nin çözüm önerisi yok.’ diyorlar. Seçimlere 20 tane eylem planı ile giriyoruz. Şuana kadar kadrolarımızla Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan kadar mütevazı oluK. Bu konuda mütevazı olmayacağız eylem planları üzerine bu denli çalışan bir siyasi parti yok. Biz işi bilen kadrolarla çalışarak yarınların Türkiyesi’ni inşa etmek için çalışıyoruz. Bizim her bir eylem planımız, bizleri eleştirenlere okkalı birer cevaptır.” dedi.
ANKET ŞİRKETLERİNE
SAHADA BULUNMA ÇAĞRISI
Daylık sözlerini şöyle tamamladı: “Önceki gün Afyon’da bazı yerel gazetelerde hükümete yakınlığı ile bilinen bir araştırma şirketinin yayınlamış olduğu anket sonuçları yayınlandı. Bu anket şirketlerinin kimlerle konuşarak anketler hazırlandığını çok merak ediyoruz. Maalesef ülkemizde anket sonuçları ile algı yapılmak isteniyor. Afyon da DEVA Partisi olarak pazarlarda, mahallelerde, köylerde dolaşıyoruz. Buradan bu anket şirketlerine sesleniyoruz gelin bizlerle birlikte sahada olun. Vatandaşlarımızın Genel Başkanımız Ali Babacan hakkında, DEVA Partisi hakkında neler dediklerini kulaklarınızla duyun. Kimsenin şüphesi olmasın Türkiye’nin umudu DEVA Partisi olacaktır.” >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti