Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEMARD’da Petek tekrar Başkan – Kocatepe Gazetesi

Demiryolları Makinistleri Derneğinin (DEMARD)
DEMARD’da Petek tekrar Başkan

Demiryolları Makinistleri Derneğinin (DEMARD) 10’ncu olağan seçimli genel kurul toplantısı 31 Mart Cumartesi günü Emir Murat Özdilek Uygulama Otelinde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Reşat Petek tek aday olarak katıldığı seçimde güven tazeledi.
Açılış ve yoklamanın ardından genel kurul divanı DEMARD Genel Başkanı Nami Aras’ın Başkanlığında; İstanbul Şube Başkanı Serdar Bakırdöken ve Ankara Şube Başkanı Metin Gedik’ten oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra yönetim kurulu ile denetim kurulu faaliyet raporları okunarak ayrı ayrı ibra edildi. Mali bütçe raporunun okunmasından sonra toplantının açılış konuşmasını DEMARD Afyonkarahisar Şube Başkanı Reşat Petek yaptı. Petek, yürütülen dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken kendilerine destek veren üyelere teşekkür etti.
“DEMİRYOLU ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR”
TCDD 7. Afyonkarahisar Bölge Müdürü Âdem Sivri, DEMARD genel kurulunun hayırlara vesile olmasını diledi. Zor ve sorumluluk gerektiren bir iş yapıldığına dikkat çeken Sivri, “Görevimiz zor. Ülkemizin yükünü güvenli taşımak zorundayız. İnsanlarımızı emniyetli, konforlu, hızlı bir şekilde taşımak zorundayız. Hükümetimizin politikası ve Sayın Bakanımızın desteğiyle TCDD altın çağını yaşıyor. Yatırımda sınır tanımıyoruz. Yolcu taşımacılığında hızlı tren hatlarıyla konforlu, emniyetli ve hızlı taşıma sağlıyoruz. Yük taşımacılıkta lojistik merkezlerle hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
BİRLİK BERABERLİK KANITLANDI
Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu yaptığı konuşmada, genel kurulda sorun ve gereksinimlerin konuşulması gerektiğini söyledi. Uzun yıllar sendika başkanlığı yaptığına değinen Uslu, “İşimizde tam bir bütün olarak uzun süredir Sendika Başkanlığına da devam ediyoruz. Sendikaların görevi işiyle bütünleşmesidir. Ben arkadaşlarıma söylerim; Bugüne kadar hiç kimse ben kaytarmak istiyorum. Biraz beni koruyun, ben çalışmak istemiyorum diyen hiç kimseyi görmedim. Bu yüzden Afyon deposu ve revizörlüğü Türkiye sıralamasında hep genel müdürlük değerlendirmelerinde ön planda oldu. Bize söylenen budur. Sendikanın ve çalışanın burada işe karşı olan birlik ve beraberliği bugüne kadar kanıtlanmıştır. Sendika Başkanı olarak bundan tat aldığımızı özellikle tat aldığımızı ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
PETEK YENİDEN BAŞKAN
Reşat Petek’in Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Erkan Satır, Turgay Kalkan, Orhan Şekerci, Mahmut Ok, Emre Kozan, Yusuf Bozkuş, Abdülkadir Örs, Halil Başer, Ömer Keskin seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine; Murat Sarıgül, İbrahim Çınar, Hüseyin Atlı getirildi. Disiplin kurulu üyeliğine ise; Erdal Hasırcıoğlu, Hamza Karayel, Yakup Bağ seçildi. Üst kurul delegeliklerine; İsmail Şen, Şükrü Uçar, Abdurrahman Şahin, Seçkin Doğantekin ve Muzaffer Kurnaz seçildi.
TOPLANTIYA
YOĞUN KATILIM
Genel kurul toplantısına; TCDD 7. Afyonkarahisar Bölge Müdürü Âdem Sivri, 7. Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Erçetin, 7. Bölge Koordinatör Müdürü Murat Selek, Destek Hizmetleri Bölge Müdür Yardımcısı Gazi Orup, Araç Bakım Onarım Müdürü Mustafa Karakoyun, Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı İbrahim Korkmaz, Türk Ulaşım-Sen Şube Başkanı Âdem Artuk, emekli makinistler, Tavşanlı, Kütahya ve Burdur’dan temsilciler katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

 

DEMARD’dan emeklilere şilt

DEMARD Afyonkarahisar Şube yönetimi emekli olan makinistlere şilt verdi

 

 

Demiryolları Makinistleri Derneğinin (DEMARD) Afyonkarahisar Şubesi’nin olağan seçimli genel kurul toplantısında emekli makinistlere katılımcılar konuklar eliyle şilt verildi.
Eyüp Karaağaçlıoğlu, İsmail Abay, Selahattin Kösement, Süleyman Oktay, Osman Kökten, Ziya Uğur, Necati Alp, Nurettin Katar, Necdet Çetin, İsmail Gaser, İsmail Karayel, Ahmet Gültekin, Demirel Balkan şilt verilen emekli isimler oldu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti