Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Demlenir Demlenir Geldiğiniz Gibi Gidersiniz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, kavga edenlerin kavga etmekten hizmet etmeye fırsat bulamayacaklarını söyledi. Arslan, “Kavganın olduğu ortamda siyaset yapamaz, hizmet edemezsiniz. Böyle bir ortamda siyaset yapanlar kavga etmekten hizmet etmeye fırsat bulamaz, demlenir demlenir, geldiğiniz gibi gidersiniz.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, İscehisar İlçesinde esnaf ziyareti yaptı. İlk olarak teşkilatı ziyaret eden Milletevkili Arslan, İscehisar Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçaslan ve AK Parti teşkilatı ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

“Demlenir Demlenir Geldiğiniz Gibi Gidersiniz

İscehisar İlçesindeki programda konuşan Milletvekili Arslan, şu ifadeleri kullandı: “31 Mart seçimleri öncesinde sahadaki çalışmalarımızı adım adım yürütüyor ve istikrarlı bir şekilde seçime gidiyoruz. İnşallah Allah’ın izniyle Afyonkarahisar’da 60 belediyemizin 60’ında da AK Parti bayrağını dalgalandıracak ve hemşerilerim en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Uyumlu bir teşkilat yapısı içerisinde herkesin birbirine saygı duyduğu, kavganın olmadığı, tartışmanın ve gerginliğin olmadığı, bunun dışarılara taşmadığı bir ortamda siyaset yapmak herkese nasip olmaz. Peki, böyle bir ortamda siyaset yaparsınız ne olur? Böyle bir ortamda siyaset yapanlar kavga etmekten hizmet etmeye fırsat bulamaz, demlenir demlenir, geldiğiniz gibi gidersiniz.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti