Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Demokrasi aşağı vatandaşlarımız kendilerini silahlara siper etti”

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım,
"Demokrasi aşağı vatandaşlarımız kendilerini silahlara siper etti"

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etti. Gün içerisindeki programları dahilinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) ziyarette bulunan Vali Aziz Yıldırım SYDV’den sorumlu Vali Yardımcısı Erhan Günay ve Vakıf Müdürü Yaman Şenol tarafından karşılandı.
Öncelikle Vakıf içerisindeki birimleri inceleyen ve personele hayırlı çalışmalar temennisinde bulunan Vali Yıldırım, birimlerde yapılan iş ve işlemler hakkında bilgiler aldı.
MÜTEVELLİ HEYET TOPLANTISINA KATILDI
Daha sonra Vali Yıldırım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nin her hafta Çarşamba günü gerçekleştirdiği toplantısına katıldı. Toplantı gündeminde bulunan konuların görüşülerek karara bağlanmasının ardından Vali Yıldırım SYDV’den sorumlu Vali Yardımcısı Erhan Günay ve Vakıf Müdürü Yaman Şenol’dan kurum çalışmaları ve diğer faaliyetler hakkında bilgiler aldı.
DEMOKRASİ
ODASINI
İNCELEDİ
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyareti sırasında Vakıf Müdürlüğünce oluşturulan “15 Temmuz Demokrasi Odası’nda incelemelerde bulunan Vali Yıldırım, ”15 Temmuz darbe girişimi kabul edilebilir bir durum değildir. Paralel çete denen gafiller, ordumuzun ve bu milletin kendi lokmasından ayırarak aldığı silahları bu millete çevirme gafletinde bulundu. Fakat bizim demokrasi aşığı ve milli iradeye sahip çıkan vatandaşlarımız kendisine çevrilen o çeliğin karşısına kendini siper etti. Allah ülkemize bu tür demokrasi dışı olumsuz durumları bir daha yaşatmasın” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti