Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Dereçine İçin En İyi’si Aykut Okumuş”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Dereçine SKM açılışında yaptığı konuşmada İYİ Parti Dereçine Belediye Başkan Adayı Aykut Okumuş’un, belde halkı için en iyi tercih olacağını vurguladı.

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı koordinesinde Sultandağı İlçesinin Dereçine beldesinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı yapıldı. İYİ Parti heyeti 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle beldedeki kadınlara gül dağıttılar. Açılış törenine; İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Dereçine Belediye Başkan Adayı Aykut Okumuş ve partililer katıldı.

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, törende yaptığı konuşmada yerel seçimlerde partinin değil, beldeye Başkan seçileceğini belirterek partisinin Dereçine Belediye Başkan Adayı Aykut Okumuş için destek istedi. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ Azim ve kararlılığının yanı sıra çalışkanlığı ile de beldeye adayımız Aykut Okumuş fayda sağlayacaktır. Dereçine için en ‘İYİ’si Aykut Okumuşt’tur.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti