Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA Partisi’nden yardım kuruluşlarına teşekkür

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık ve yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar’daki yardım kuruluşlarına ziyarette bulundular.

Ülke olarak çok büyük acılar yaşadığımızı belirten Daylık şunları söyledi:

“10 ilimizi doğrudan , çevre bazı illerimizi dolaylı olarak etkileyen deprem felaketinin üzerinden günler geçti.  Vefat eden vatandaşlarımıza bir kez daha  Allah’tan rahmet yarılı vatandaşlarımıza acil şifalar, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve Milletimize başsağlığı diliyoruz. Depremin ilk gününden bu tarafa ,başta hemşerilerimiz olmak üzere bu  acıyı paylaşmak ve destek olmak amacı ile Depremde en fazla etkilenen ilimiz Hatay’da fedakarca çalışan Afyonkarahisar Belediyemizin tüm çalışanlarına , maddi manevi fedakarlık yapan tüm derneklere, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyoruz.

Ayrıca depremin ilk saatinden  bu tarafa bölgede canla başla çalışan, günlerce hizmet binalarda  yirmi dört saat özverili bir şekilde çalışarak, eşlerinden, işlerinden fedakarlık yaparak, deprem bölgesi illeri için ellerinden ne geliyorsa yapan Afyonkarahisar’ın genç dinamik hayırsever insanlarından oluşan  Afyonkarahisar  İyilik Hareketi Başkanı sayın Dr. Özgür Sepin beyi ziyaret ettik.

Ayrıca  Afyonkarahisar’ın en güçlü  altyapısına sahip olmuş, en önemli sosyal yarım kuruluşlarından Yarım Elma Derneğine ve değerli yöneticisi  Erol Öztürk beyi ziyaret ederek onları başkanları nezdinde tüm  üyelerine, gönüllülerine ve çalışanlarına  teşekkürlerimizi ilettik ve Genel Başkanımız Ali Babacan beyin selamlarını illettik.

Buradan tüm hayırsever vatandaşlarımıza seslenmek istiyoruz. Depremden günler geçmesine rağmen oralardaki sıkıntılar maalesef bitmiyor. Özellikle Hatay ilimizin acil su ihtiyacı var. Depremzede kardeşlerimizin derdi her şeyden daha büyük.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti