Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVA’da gençliğe taze kan

DEVA Partisi İl Gençlik

DEVA Partisi İl Gençlik Politikaları Başkanlığına Burak Kahvecioğlu atandı

 

Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanı İl Başkanı Kadir Daylık, DEVA Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende İl Gençlik Politikaları Başkanlığı’na atanan Burak Kahvecioğlu’na başarı diledi. Daylık,
“Türkiye’nin gençlere ihtiyacı olduğunu gençlerin de umutlarının DEVA Partisi’nde filizlendiğini biliyoruz. Bizler bugün bu onurlu görevi yerine getirmek için DEVA Partisi’nde siyaset yapıyoruz. Yarınlarımızın teminatı gençler için buradayız. Gençlerle birlikte çalışıyor, gençlerle birlikte mücadele veriyoruz. Verilen bu kararlı mücadelede Deva Kadrolarında gençlerin olması çalışmalarımızda daha da özverili olmamıza neden oluyor. İyi ki DEVA Partisi’nde siyaset yapıyoruz dedirten siyasi bir oluşumun içindeyiz. Bizde bu sebeple ailelerimizin ve kültürümüzün, ahlaka ve değerlerimize önem veren şanlı geçmişimizin, bizlere emaneti gençlerimizle geleceğe umutla bakıyoruz. DEVA Partisi olarak, gençlerin sessiz çığlıklarını duyuyoruz. Gençlerin hayallerini gerçekleştirdiği ve özgür olduğu bir ülkeyi mutlaka inşa edeceğiz. Bu kapsamda, ülkemizde her alanda istihdam alanlarını arttıracağız. Eğitimde fırsat eşitliği sağlanarak gençlerin emeklerinin karşılığını aldığı bir sistem oluşturulmak için çalışacağız. Gençlerin hayallerinin gerçekleştirdiği ve özgür olduğu bir ülkeyi insallah hep birlikte inşa edeceğiz’ bu duygu ve düşüncelerle yaklaşan kurban bayramımızı kutluyor aziz milletimizin ve hemşerilerimizin bayramlarını kutluyorum” dedi.
“ONUR DUYUYORUM”
DEVA Partisi İl Gençlik Politikaları başkanlığına atanan Burak Kahvecioğlu yaptığı konuşmada “Gençlere her zaman her koşulda yol arkadaşlığı yapan Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde kurulan DEVA Partisi’nin bir üyesi olmaktan onur duyuyorum onun gibi gençlerin olduğu bir ortamda siyaset yaptığım için ayrıca mutluyum. Verilen bu göreve layık olmak için elimden gelen tüm gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti