Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dinar’da doğalgaz yaygınlaşıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Dinar'da doğalgaz yaygınlaşıyor

Dinar’ın Bağlar Mahallesi’ne doğalgaz hattı döşenecek

Dinar’da Bağlar Mahallesi Muhtarı Gazi Yılmaz, Aksa Doğalgaz ekipleri tarafından 2015 yılı programına alınan doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının mahallesinde en kısa süre içerisinde başlayacağını belirtti.
Bağlar Mahallesi’ndeki bazı sokaklarda tonajlı araçlar ve yağışlı havalar nedeniyle tahrip olan yol ve boş alanlarda belediye ekipleri tarafından çalışma yapıldı. Belediye iş atölyesi amirliğine bağlı iş makineleri ve ekipleri tarafından yedi kamyon hafriyat kaldırılarak kamyonlar ile belediye vahşi çöp depolama alanına götürüldü. Temizliği yapılan çalışma alanına sekiz kamyon kum serilerek stabilizesi yapıldı. Ayrıca, Çivril Karayolu güzergâhını kullanan araçlar tarafından yol kenarına atılan çöplerin toplaması yapıldı. Bağlar Mahallesi Muhtarı Gazi Yılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Mahalle sokaklarında bulunan su arklarının ve kanalların tamiratı, genişletilmesi ve temizliği yapıldı. Son olarak mahallemize çocuk oyun parkı ve fitnes spor aletlerinin kurulumu yapıldı. Mahallemizde doğalgaz hattı döşeme çalışması bu yıl içinde yapılarak tamamlanacaktır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti