Dinarlı halk ozanından yeni albüm
Ozan Kul Mercan, Dinar Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği Üyesi ve Türk Ocakları Dinar Şube başkanı Raif Öztürk'le birlikte Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'a teşekkür ziyaretinde bulundu.Ziyarette söz alan Ozan Kul Mercan 'Sayın başkanım, önce Dinarlı şairlerin şiirlerinden bestelediğim ve 'Ozan Kul Mercan Türküleri' adını verdiğim türkü kitabımın Dinar Belediyesi Kültür Hizmetleri serisinden basımını sağlayarak [&hellip]
Ozan Kul Mercan, Dinar Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği Üyesi ve Türk Ocakları Dinar Şube başkanı Raif Öztürk’le birlikte Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarette söz alan Ozan Kul Mercan “Sayın başkanım, önce Dinarlı şairlerin şiirlerinden bestelediğim ve “Ozan Kul Mercan Türküleri” adını verdiğim türkü kitabımın Dinar Belediyesi Kültür Hizmetleri serisinden basımını sağlayarak bana destek verdiniz. Bugün o kitabımdaki bestelerimden oluşan güzel bir türkü albümü ile huzurunuzdayım. Yine sizin destek ve katkılarınızla alt yapısı sağlam çok güzel bir albüm hazırladım. Basımı Dinar Belediyesi Kültür Müdürlüğünce sağlandı. Dinar adına güzel bir eser ortaya çıkardık. Şimdi size takdim etmek istiyorum. Beğeneceğinizi umuyorum. Bu vesileyle Dinar’da Dinar adına eser üreten arkadaşlara ve bana gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı hem şahsım hem ilçem adına çok memnun olduğumu, çok önemli bir kültür hizmeti yaptığınızı ifade ederek size teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun” dedi.
Bakmadan Geçme