Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diş Beyazlatma Doğru Ve Güvenilir Şekilde Yapılmalı

Özel Fuar Hastanesi Diş Hekimi Adviye Köksöken, estetik diş hekimliği alanında uygulanan diş beyazlatma işleminin doğru ve güvenilir şekilde yapılmasının önemli olduğunu belirtti.

Özel Fuar Hastanesi Diş

Özel Fuar Hastanesi Diş Hekimi Adviye Köksöken, diş beyazlatma yönetmeleri ile sağlıklı gülüşler için pratik önerilerde bulundu.

“DİŞ BEYAZLATMA DOĞRU VE GÜVENİLİR ŞEKİLDE YAPILALI

Diş Hekimi Diş Hekimi Adviye Köksöken, güzel bir gülümsemenin, ilk izlenimde önemli bir rol oynadığını, sağlıklı, beyaz dişlerin bu izlenimi pekiştirdiğine dikkat çekti. Diş Hekimi Köksöken, “Diş beyazlatma konusu, estetik diş hekimliği alanında hızla popülerlik kazanıyor. Ancak, diş beyazlatmanın doğru ve güvenli yöntemlerini bilmek önemlidir. Beyaz dişlere sahip olmak için diş hekiminizle düzenli olarak yapılacak profesyonel diş temizlikleri, diş minesinin üzerinde biriken lekeleri temizler. Aynı zamanda diş sağlığınızı kontrol etmek için de önemlidir. Diş macunları arasında doğru bir seçim yapmak, dişlerinizin beyaz kalmasına yardımcı olabilir. Florür içeren ve diş minesini güçlendiren diş macunları tercih edilmelidir. Diş ipi, diş aralarındaki plak ve yemek artıklarını temizleyerek diş sağlığınızı korur. Düzenli diş ipi kullanımı, diş eti problemlerini önleyebilir ve dişlerin daha beyaz görünmesine yardımcı olabilir.” dedi.

“KOYU RENKLİ GIDALAR LEKELENMELERE YOL AÇABİLİYOR”

Dişhekimi Adviye Köksöken, sözlerini şöyle tamamladı: “Koyu renkli içecekler ve yiyecekler, dişlerde lekelenmelere neden olabilir. Çay, kahve, şarap gibi içeceklerin tüketimini sınırlayarak ve sağlıklı beslenmeye özen göstererek dişlerinizi beyaz tutabilirsiniz. Eğer dişlerinizde ciddi lekelenmeler varsa, önerdiğim profesyonel diş beyazlatma hizmetlerini düşünülmesi mümkündür. Bu yöntemler, güvenilir ve etkili bir şekilde dişlerinizi beyazlatmanıza yardımcı olabilir. Unutmayın ki diş sağlığınızı korumak ve beyaz dişlere sahip olmak için düzenli diş kontrolleri ve temizlikleri önemlidir. Güzel bir gülümseme, sadece estetik değil, aynı zamanda genel sağlık için de önemlidir. Sağlıklı gülüşlerle kalın.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti