Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyabetik Ayak Yara Polikliniği hizmete açıldı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde ihtiyaç

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde ihtiyaç duyulan Diyabetik Ayak ve Yara Polikliniği ile Diyabetik Ayak ve Yara Bakım Servisi hizmete açıldı

Sistematik bir hastalık olan diyabetin (şeker hastalığı) tüm dokuları ve vücudu etkilemesi sonucu özellikle uzun süreli diyabet hastalarında kan şekeri yüksekliğinden dolayı, bacakların alt kısmına ve ayaklara giden sinirlerde hasarlar olduğu için gelişen ayak sorunları yeni açılan poliklinik ve serviste kontrol altına alınacak.
Doğru bir bakım ve tedavi yapılmaması halinde uzuv kayıpları tehdidi nedeniyle özverili bir takip ve tedavi gerektiren bu tür vakalar için yeni açılan birimlerde hastalara ayakta ve yatarak tedavi takip hizmeti verilecek. Açılışı yapılan poliklinik ve serviste Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hilmi Uyar Başkanlığında deneyimli bir ekip görev yapacak. Serviste; Dâhiliye, plastik cerrahi, ortopedi, kalp damar cerrahisi gibi farklı dal uzmanları da tedavilere katkı verecek.
Açılışta; İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ahmet Murat Koyuncu, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran ve personel hazır bulundu.
Birimlerin açılışını yapan İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, çalışmalar hakkında ve yatarak tedavi görmeye başlayan hastaların durumları hakkında bilgiler alırken hastalarla da sohbet etti. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti