Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Doğru teşhis, doğru tedavinin önünü açar”

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)
"Doğru teşhis, doğru tedavinin önünü açar"

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Civelek tarafından “Köpek ve Kedilerde Temel Endoskopi ve Özafagogastroduedonoskopi” ve “Veteriner Hekimlikte Kan Gazları Analizi ve Klinik Yorumu” konulu iki farklı eğitim semineri düzenlendi
Veteriner Fakültesi konferans salonunda, lisans ve lisansüstü öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim seminerlerinde köpek ve kedilerde endoskopi kullanımı ile endoskopik olarak teşhis ve tedavi edilen patolojiler ve veteriner kliniklerde kan gazı ölçümünün önemi ve yorumu hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.
Güncel yaklaşımlara ve klinik olgulara yer verilen eğitimlerin öğrencilerin mesleki gelişimine önemli katkılar sağladığını dile getiren Civelek, “Doğru teşhis, doğru tedavinin önünü açacaktır. Mesleki anlamda iyi yetişmiş veteriner hekimler bizim yüz akımızdır. Amacımız fakültemizde öğrenimine devam eden öğrencilerimizin, örgün eğitim süreci dışında düzenlediğimiz bu tarzda seminerler ile eğitim süreçlerine pozitif katkı sağlamaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti