Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dore, Farabi’yi Anlattı

Geçmişin İzinde Bilim” projesinin dördüncü programında Doç. Dr. Fatma Dore tarafından ‘Farabi’ konulu söyleşi ile çalıştay yapıldı.

Geçmişin İzinde Bilim” projesinin

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi iş birliğinde gerçekleştirilen “Geçmişin İzinde Bilim” projesi dördüncü programı ile devam ediyor.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında başlayan “Geçmişin İzinde Bilim” projesi kapsamında; bilim insanı ve öğretim üyesi akademisyenlerin, 18 Türk-İslam bilim insanını öğrencilerle buluşturduğu söyleşi ve çalıştay programlarına, şu ana kadar danışman öğretmenlerle birlikte 784 öğrenci katılım sağladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda Müdür Yardımcısı Fatih Akçil’in katılımlarıyla gerçekleşen dördüncü programın ilk oturumunda Doç. Dr. Fatma Dore tarafından ‘Farabi’ konulu söyleşi ve çalıştay gerçekleştirildi. Söyleşinin sonunda, öğrenciler Dore’ye çalıştay kâğıtlarında yer alan farklı fikir ve önerilerini sunup, sorular sordular. Program, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil’in, Doç. Dr. Fatma Dore’ye teşekkür belgesi vermesiyle tamamlandı.