Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Dosyaları kabarık, Abbas yolcu” – Kocatepe Gazetesi

MHP’nin geçen dönem Afyonkarahisar
“Dosyaları kabarık, Abbas yolcu”

MHP’nin geçen dönem Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı, Bozhüyük eski Belediye Başkanı, Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, dün öğleden sonra MHP il binasında düzenlediği toplantı ile Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığını ilan etti.
“GİTMEM BU ŞANLI OCAK’TAN”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Fatih Çetinkaya konuşmasına Afyonlu Şair Ali Türk Keskin’in  “Kusura Bakma Beyim ben gidemem Afyon’dan” şiiriyle başladı. Ülkücü Şehitler Alparslan Gümüş ile Necmi Bilge’yi, Albay Reşat Çiğiltepe, Şükrü Çelikalay, Ahmet Çavuş’u rahmet ve minnetle anan Çetinkaya, “Beş yıl önce yine bugünlerde, bu kutsal topraklarda, Albay Reşatlar’ın, Şükrü Çelikalaylar’ın aziz hatıraları önünde liyakat, sadakat ve adalet düsturu ile yola çıkmıştık. Paraya karşı, devlet imkânlarına karşı, ihanetlere karşı ve dahi zulme karşı milletimizin tertemiz yüreğinde mevzi aldık. İnandık, çalıştık, yorulmadık ve asla vazgeçmedik. Konuşmamın başında ifade ettiğim üzere, ‘Kimse Kurusa Bakmasın Ben Vazgeçemem Afyon’dan’  Kusura bakmasınlar ben gidemem bu şanlı ocaktan. Kazanamazsak Afyon’a bir çivi çakmam gibi, kazanamazsak bakanlık benden gider gibi tehditlere maruz kaldık. Organizasyonlara provakasyon girişimlerine maruz kaldık. Televizyon program randevularımız iptal edildi. ‘O çocuk televizyona çıkmayacak’ hükmüne maruz kaldık.” dedi.
“İKİ KİŞİDEN BİRİNİN
TEVECCÜHÜNÜ KAZANDIK”
“Arkasında ‘AK Parti kazanırsa geçerli olacak’ yazan alışveriş çekleri gördük” diyen Fatih Çetinkaya, geçen dönemki seçim yarışında  “delikanlı bir meydan okuma” görememekten yakındı. Sahte sosyal medya hesaplarından karanlık eleştiriler aldığını söyleyen Çetinkaya, “Ne oyunlardan yıldık, ne tuzaklardan korktuk. Ne saldırılardan ürktük, ne de mesnetsiz iftiralardan çekindik. Ama yılmadığımız gibi nezaketten, edepten ve adaptan asla ödün vermedik. Olmayacak vaatlere sığınmadık, samimi olduk, doğru ve yararlı olanı takdir etmekten geri duymadık. Yanlışı adaletsizliği ve zulmü eleştirdik, karşısında durduk. Haksızlığa karşı dilsiz şeytan olmadık, olamazdık. Netice itibariyle; Milletimizden her iki kişiden neredeyse birinin teveccühünü kazandık.” diye konuştu.
BAŞKAN ADAYINA DESTEĞE NAMUS SÖZÜ
Fatih Çetinkaya, MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’la süreçte omuz omuza çalışacaklarını söyledi. Çetinkaya, “İl Başkanımız nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize, Merkez İlçe Başkanımıza, teşkilatına ve Ocak Teşkilatımızla beraber eski ve yeni tüm teşkilat mensuplarımız ve ülkücü neferlerine şimdiye kadarki süreç için samimi minnettarlığımı ve şükranlarımı sunuyorum. Zaferin kodları ve şifresi birlik ve beraberlikte gizlidir. Kin, intikam ve haset gibi duygular sahiplerine bir şey kazandırmaz. Afyonkarahisar MHP Teşkilatları ve Ülkücüleri olarak enerjimizi vereceğimiz hedef ve yol bellidir. Bu yola revan olmuş iken en ufak bir kin davranışı sadece hedefi biraz daha uzak kılacaktır. Fitneye sebep olacaktır. Eski Milletvekilimiz ve Belediye Başkan aday adayımız Kemalettin Yılmaz ile nasıl şu anda omuz omuza isek; birimiz aday olunca diğerimiz sonuna kadar, zafere kadar yanında olmaya namus sözü verdik.” şeklinde konuştu.
“ALLAH İZİN VERİRSE BAŞARACAĞIZ”
Fatih Çetinkaya, Türk Milliyetçileri olarak lüzumu halinde, Türk Milleti için tüm gemileri yakacaklarını, Afyonkarahisar için aşamayacakları zorluk olmadığını söyledi. Çetinkaya şöyle konuştu: “Şehrimiz için aşamayacağımız zorluk yoktur. Allah’a ne kadar şükür etsek azdır. Zalimlerden, zulüm edenlerden, nefsine tapanlardan, şirk koşanlardan, günaha batanlardan, parayı imana tercih edenlerden olmadık. Din bezirgânları, din kaçkınları, din sömürücülerinden olmadık. İslam’ı nakde çeviren ahlaksızlardan, Tevhid inancını siyaset ve ticaret emtiası yapan münafıklardan olmadık. Bundan sonra da olmayacağımız gibi. Beş yıl önce her türlü iktidar gücüne rağmen neredeyse kıl payı farkla kaybettiğimiz Türk Milliyetçilerinin hakkı olan o makamı yeniden partimize kazandırmak için yola çıktık. Dosyaları kabarık, Abbas yolcu. Allah izin verirse bu işi başaracağız. Varlığım Türk Varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene.”  >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti