Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dt Adatepe: Afyon ve çevre illere hizmet vereceğiz

Özel Dentepol Ağız ve


Özel Dentepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği genç Diş Hekimleri Sefa Osanmaz ve Batuhan Adatepe ortaklığında hizmete açıldı. Dt. Batuhan Adatepe, son teknolojiyle Afyonkarahisar ve çevre illere hizmet vereceklerini söyledi.
Genç Diş Hekimleri Sefa Osanmaz ile Batuhan Adatepe’nin kurdukları Özel Dentepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılışı bugün yapıldı.
AÇILIŞA GENİŞ KATILIM
Poliklinik Ali Çetinkaya Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 18/B adresinde hizmet veriyor. Açılış törenine; Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Hüseyin Sezen, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Orhan Karagöz, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Suat Uygur ve çok sayıda davetli katıldı.
OSANMAZ: TERCİHİMİZ AFYON OLDU
Açılış töreninde konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Diş Hekimleri Sefa Osanmaz ve Batuhan Adatepe’yi kutladı. Zeybek, her iki hekime hayırlı hizmetler ve bereketli kazanç diledi. Dua edildikten sonra kesilen açılış kurdelesi sonrası poliklinik gezilerek, katılımcılara bilgiler verildi. Dt. Sefa Osanmaz, diş hekimliğini İzmir’de tamamladıklarını meslektaşı Dt. Batuhan Adatepe ile ortak bir poliklinik açmak için Afyonkarahisar’ı tercih ettiklerini açıkladı.
ADAPETE: AFYON VE ÇEVRE İLLERE HİZMET VERECEĞİZ
Dt. Batuhan Adatepe şöyle konuştu: “Poliklinik hizmetlerinde son teknoloji ile hizmet vereceğiz. Poliklinik hizmetlerimizde Diş Hekimliği Anabilim dalının tüm hizmetlerini vereceğiz. Bunun için de son teknoloji ekipmanlarımızı da tamamladık. Afyonkarahisar halkımız başta olmak üzere çevre illere hizmet etmeye geldik. Biz Afyonkarahisar’ı seviyoruz. Hizmet ederken de severek hizmet edeceğiz. Afyonkarahisarlılar da bizi seveceğinden, verdiğimiz hizmetlerden memnun kalacaklarından eminim.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti