Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÜKAD’ın 10’ncu şubesi Afyonkarahisar’a açıldı

2013 yılında Antalya merkezli
DÜKAD'ın 10'ncu şubesi Afyonkarahisar'a açıldı

2013 yılında Antalya merkezli olarak kurulan ve özellikle üniversitelerde kişisel gelişim eğitimleri veren DÜKAD’ın Afyonkarahisar Şubesi’nin açılışına katılan DÜKAD Genel Başkanı Savaş Karabali, üniversitelerde verilen bu eğitimlein öğrencilere ve idari ve akademik personellere yönelik lduğunu bildirdi. DÜKAD’ın verdiği eğitimlerin kalite eğitimleri ve kişisel gelişim eğitimleri olarak ikiye ayrıldığını, kalite eğitimlerinde stratejik planlama İSO 9001 kalite yönetimi sistemi, çevre yönetimi sistemi, gıda güvenliği sistemi gibi ana başlıkların yer aldığını belirten Karabali DÜKAD’ın kişisel gelişim eğitimlerinde de İnsan Kaynakları yönetimi, Halkla İlişkiler yönetimi, beden dili ve diksiyon gibi ana başlıklarda eğitimler verildiğini bildirdi.
“100’ÜN ÜZERİNDE EĞİTİM
 FORMASYONU BULUNUYOR”
100’ün üzerinde eğitim formasyonu bulunduğunu belirten Karabali, “Bunların haricinde koçluk eğitimleri veriyoruz, yaşam, öğrenci, kariyer, satış koçluğu gibi. Türkiye’de ilk ve tek olarak Dünya Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneği ile ortaklaşa yürüttüğümüz bir proje gereği engelli koçluğu eğitimleri veriyoruz. Bu eğitimler uluslararası geçerliliğe sahiptir. Türkçe ve İngilizce olarak bu sertifikalar verilmektedir. Onun haricinde Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı Hakan Koç hocamızın başkanlığında açtık. Hakan hocamız başkanlığını yürütecek ve Afyonkarahisar’da sorumlu kişi olacaktır. Türkiye’nin 81 ilinde de hizmetlerimiz var. İllerde temsilciliklerimizin olduğu yerler de var. Azerbeycan, Lefkoşa ve Sofya’da temsilcilikler açmak için çalışmalara başladık. 40’a yakın üniversitelerde hizmet veriyoruz. Afyon Kocatepe Üniversitesi’yle bir çalışmamız oldu. O çalışmamızda da Kahraman Tazeoğlu’nun imza günü vardı” ifade etti.
Afyonkarahisar DÜKAD İl Başkanlığı Davulcuoğlu İşhanı bodrum katta hizmete başladı. Hakan Koç’un il başkanlığı belgesini de teslim eden DÜKAD Genel Başkanı Savaş Karabali, il başkanlığının tüm Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını diledi.
İl Başkanlığı’nın açılışına DÜKAD Genel Koordinatörü Hüseyin Bulut da katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti