Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dükkana giren araçtaki şoför hayatını kaybetti 

Sanayi Sitesi içindeki kavşakta

Sanayi Sitesi içindeki kavşakta kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı. Savrulan araçlardan biri oto tamirhanesine girerken, diğeri park halindeki başka bir araca çarparak durdu. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada araçta yaralanarak hastaneye kaldırılan Yunus Çınar hayatını kaybetti

Kaza, 14.30 sıralarında Afyonkarahisar 2’nci Küçük Sanayi Sitesi içindeki kavşakta meydana geldi. MOD PT 20 Almanya plakalı hafif ticari aracın şoförü Yunus Çınar (32) ile sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 PMZ 09 plakalı kamyonet kavşakta çarpıştı. Kontrolden çıkan hafif ticari araç, savrularak yakındaki bir oto tamirhanesine girdi. Kamyonet ise aynı iş yerinin yakınında park halindeki 03 ADK 092 plakalı otomobile çarparak durdu. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü yaralanırken, araçlarda hasar meydana geldi. Kamyonet sürücüsünün ise olay yerini terk ettiği belirlendi.

Kazanın ardından bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yunus Çınar (32) , hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

RÖTÜŞ İÇİN GELEN ARACI KONTROL EDECEKTİ

Almanya’dan Afyonkarahisar’a termale tatile gelen bir gurbetçinin rötuş için getirdiği aracı kontrol etmek için iş yerine götürürken kaza yapan kaporta ustası Yunus Çınar, kazada yaralanarak hayatını kaybetti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti