Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efelere Milli takviye – Kocatepe Gazetesi

2016-17 voleybol sezonunu başarılı
Efelere Milli takviye

2016-17 voleybol sezonunu başarılı bir şekilde tamamlayan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı 2017-18 sezonu transfer çalışmalarını sürdürüyor. Afyon Belediye iç transferde Kaptan ve Genel Menajer Burak Hascan, Burak Köse ile yola devam etmek kararı aldı. Antrenör Sinisa Reljic ile yola devam eden Afyon Belediye Yüntaş, istatistikçi olarak da Serhat Coşkun’un kardeşi Onur Coşkun ile anlaştı. Dış transferde ilk yabancısını Dmitrii Bahov’dan yana kullanan Afyon Belediye yerli transferde ise Murat Palavar’la anlaşma sağladı.
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı şimdi ise Yine İnegöl Belediyespor’da forma giyen ve Milli Takım Pasörleri’nden Caner Çiçekoğlu ile anlaşma sağlamayı başardı. 2017-18 sezonunda Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımını formasını terletecek olan Çiçekoğlu başarılı bir sezonu geride bıraktı.
ÇİÇEKOĞLU’NUN
KARNESİ
Ankara TED Kolejliler, MEF Okulları, Konak Belediyesi, Maliye Milli Piyango forması giyen 1985 doğumlu Caner Çiçekoğlu 2015-16 sezonuna Bornova Anadolu Lisesi ile başlayıp sezon ortasında Halkbank’a transfer olmuştu. Tecrübeli pasör 2016¬-17 sezonunda İnegöl Belediyespor forması giydi. Çiçekoğlu Beşiktaş takımı ile plaj voleybolu Ligi’nde de mücadele etti.