Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir, Gerekli Adımları Atacağız”

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, milletin iradesiyle verilen her kararın başları üzerinde yeri olduğunu, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu vurguladı. Taytak, “Milletimiz yerel seçimler kanalıyla sahada bizlerle ekonomik sıkıntılarını paylaşmıştır. Türkiye’nin her yerinden mesaj ileten seçmenlerimizin mesajını aldık. Gerekli adımları mutlaka atacağız.” dedi.

MHP Milletvekili Mehmet Taytak,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarını değerlendirdi.

“MİLLETİMİZ SANDIK VASITASIYLA EKONOMİK SIKINTILARINI PAYLAŞTI”

“Türk Milleti olarak 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini geride bıraktık.  Bu seçim sonuçlarına üzülenler, sevinenler, şaşıranlar ve hala etkilerinin sebeplerini anlamaya çalışanlar vardır.” diyen Milletvekili Taytak, “En başta şunu ifade etmek gerekiyor; Demokrasi de son sözü millet söyler. Milletin iradesiyle verilen her kararın başımızın üstünde yeri vardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi; ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.’ Egemenlik milletindir, yetki milletindir. Bu karara saygı duymak herkesin değişmez ilkesi olmalıdır. Yerel seçimlerde de halkın iradesini etkileyen çeşitli sebepler vardır. Kimi zaman gördüğü yahut göremediği hizmetler, kimi zaman değişmeyen ideolojik mensubiyet, kimi zaman akrabalık bağları, kimi zaman sosyal yaşantı tarzı, kimi zamanda ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum halkın iradesini etkilemektedir. Bu seçimlerde Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi; ‘Ekonomik şikâyetlerin toplumsallaşıp siyasal alana sirayetiyle tepkisellik dozu bir hayli fazla olan sonuçlar ülke genelinde tezahür etmiştir.’ Bazı kanallarda, bazı kişilerce hatta dünya basınında yerel seçimlerin muhalefetin başarısı olduğu ifadeler yer almıştır. Bu seçimin muhalefetin başarısı olmadığını tüm samimiyetimle söyleyebilirim. Milletimiz yerel seçimler kanalıyla sahada bizlerle ekonomik sıkıntılarını paylaşmıştır. Aziz milletimiz sandık vasıtasıyla bizlere mühim bir mesaj iletmiştir.” dedi.

“GEREKLİ ADIMLARI MUTLAKA ATACAĞIZ”

Türk Milletinin kendisine hizmet etmeyenlerle aynı yolu yürümeyeceğini vurgulayan Milletvekili Taytak, “Bizim milletimiz kendisine hizmet etmeyenlerle aynı yolda yürümez. Bu seçimde CHP ‘rüyasında bile göremeyeceği’ sonuçları görmüştür. Hem de CHP tarihinin en rezil halinde iken. CHP’nin terör örgütü PKK ilişkileri ayyuka çıkmışken, CHP Genel Başkanının kongrede para etkisiyle değiştiği konuşulurken, CHP’li belediyelerde para kulesi vurgunlarını herkes görmüşken, CHP’li Belediyeler halka hizmet dışında her şeyle anılırken, CHP’de çift başlılık herkesin alay konusu olmuşken bu durum elbette halka cazibe olması mümkün değildi. COVID-19 pandemi sürecinde kıvılcımları başlayan yavaş yavaş yangına dönüşen ekonomik sıkıntılar halkımızı büyük oranda bunaltmıştır.  Ev kiraları, marketler ve halkın yaşam şartlarını çok etkileyen alanlardaki fahiş fiyatlar ve bunlar karşısında emeklilerin yaşam şartlarını makul noktaya getirilmemesi halkın siyasi cezalandırmasını doğurmuştur. Elbette seçimlere etki eden değişik sosyal sebeplerde vardır. Ama her kesimin ön plana çıkardığı ekonomik sıkıntılardır. O yüzden rüyasında bile CHP’ye oy verdiğini görüp tövbe edecek insanlar, bu ekonomik dar boğazda intikam duygusuyla hareket edip CHP’ye oy vermiş, milyonlarca insan da sandığa gitmemiştir. Hemen hemen Türkiye’nin her yerinden mesaj ileten seçmenlerimizin mesajını aldık. Gerekli adımları mutlaka atacağız.” ifadelerini kullandı.

“İLÇE BELEDİYE SAYIMIZ ARTTI”

Milletvekili Taytak, sözlerini şöyle tamamladı: “Afyonkarahisar ilimizde MHP olarak, 4 ilçe, 13 belde belediyesi kazandık. 2019 seçimlerinde 17 olan belediye sayımız çok şükür ki aynı kalmıştır. İlçe belediye sayımız artmıştır. Bu başarı il, ilçe, belde teşkilatlarımız ve aday olan belediye başkanlarımızın başarısıdır. Bu başarı hepimizin başarısıdır, bu başarı MHP’nin başarısıdır. Seçim çalışmalarımıza 10 Şubat 2024’te başlayarak 30 Mart 2024’e kadar köylerimizi, beldelerimizi ve ilçelerimizi tek tek gezerek, tüm hemşehrilerimizin tüm sorunlarını dinleyerek, samimiyetle çalıştık. Verdiğimiz tüm sözleri tutacağımızı diğer dönemde gösterdiğimiz çalışmalardan hemşehrilerimiz bilmektedir. Yeni seçilen tüm belediye başkanlarımız ile hizmet götüreceğiz. Biz belediyeciliği hizmet işi olarak görmekteyiz. Tüm emeği geçen kardeşlerime, bizlere destek olan olmayan tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerime tek tek teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. 31 Mart seçimlerinin milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hangi partiden seçilmiş olursa olsun tüm belediye başkanlarının önümüzdeki 5 yılı ‘halka hizmeti’ ölçü alarak geçirmesini umuyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti