Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim Bir-Sen üyeleri Şuhut’ta buluştu

Eğitim Bir-Sen üyeleri Şuhut’ta buluştu

Eğitim Bir-Sen Şuhut İlçe Temsilciliği, düzenlediği organizasyonla üyelerini Şuhut Piknik alanında bir araya getirdi

 

 

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen pikniğe Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan, Şube Başkan Yardımcıları, eğitim çalışanları ve aileleri, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şube Müdürü Mustafa Kemal Avlar katıldı.
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan organizasyona katılanlara teşekkür ederek, “Yoğun katılımdan dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Biz bir aileyiz, bugün burada hep birlikte olmak bizi ziyadesi ile memnun eylemiştir.” dedi.
“TARİHE KAYIT DÜŞTÜK”
Toplu sözleşme sürecinde dik duran, gecesini gündüzüne katan bir özveri ile tarihe kayıt düştükleri bir toplu sözleşme sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Arslan, “Sendikacılığın haysiyetine, emeğin izzetine, emekçinin onuruna gölge düşürmeyen teşkilat yöneticilerimize, Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın ve ekibine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Motif Kart avantajları hakkında bilgi veren Arslan Türkiye’de ve Afyonkarahisar’da işyerleri ile motif kart indirim anlaşma çalışmaları devam etmektedir. Birçok işyeri ile motif kart sahiplerine indirimler sağlayan anlaşmalar gerçekleştirilmiştir. Üyelerimizin Motif karta sahip olmaları onlara büyük avantajlar sağlayacaktır.” diye konuştu.
Etkinlikte Şube Başkanı Arslan tarafından Eğitim Bir-Sen Şuhut İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yakup Yılmaz’ın emekli olması nedeniyle kendisine plaket takdim edildi.