Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim gönüllüleri, bölgesel toplantı için Afyonkarahisar’da

Eğitim gönüllüleri, bölgesel toplantı için Afyonkarahisar’da
Eğitim gönüllüleri, bölgesel toplantı için Afyonkarahisar’da

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın, 2010 yılı dördüncü bölgesel gönüllü toplantısı yarın Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek. İlk kez Afyonkarahisar’da yapılacak toplantıya 550 gönüllünün katılmasının beklendiği bildirildi

TEGV’den yapılan yazılı açıklamada Anemon Otel’de yapılacak toplantıda TEGV’in Afyonkarahisar Eğitim Parkı, Ankara Semahat-Dr. Nusret Arsel Eğitim Parkı ve Eskişehir Atatürk Eğitim Parkı, Uşak, Ankara Mamak ve Konya Yunak Öğrenim Birimleri ile Aygaz 3 (Ankara) ve Birim Ailesi (Konya) Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimlerinden, gönüllülerin bir araya geleceği kaydedildi.
Mayıs sonuna kadar
bölgesel toplantılar
Açıklamada, TEGV’in bölgesel gönüllü toplantılarında Türkiye çapındaki 10 bini aşkın gönüllüsü ile bir araya gelerek değerlendirmeler yaptığı, paylaşımlarda bulunduğu ve gönüllülerin sorun ve önerilerini dinlediği ifade edildi.Açıklamada, “http://m.kocatepegazetesi.com/”15. kuruluş yıl dönümünü kutladığı 2010 yılında bölgesel gönüllü toplantılarının sayısını 6’dan 7’ye çıkaran TEGV, bu yıl toplantıları İstanbul, Samsun ve Van’ın yanı sıra ilk kez olarak Denizli, Gaziantep, Afyonkarahisar ve Mardin’de gerçekleştirecek. TEGV, Mayıs ayı sonuna kadar Van, Mardin ve Samsun’da da gerçekleştireceği bölgesel gönüllü toplantıları ile mümkün olduğunca çok gönüllüsüne ulaşmayı hedefliyor”http://m.kocatepegazetesi.com/” denildi.
Gönüllü bulumasına
Solakoğlu da gelecek
Anemon Otel’deki bölgesel gönüllüler toplantısına TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Solakoğlu’nun da katılacağı ve açılış konuşmasını yapacağı bildirildi.
Bugün 10:30–18:00 saatleri arasında Afyon Anemon Otel Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek toplantıda. TEGV Genel Müdürü Nurdan Şahin Vakfın 15 yıllık tarihini özetleyen bir sunum yapacak. Ardından TEGV Eğitim Dostları Teşekkür Töreni ve 1-3-5 yılını dolduran gönüllüler için Kimlik Kartı/Plaket Töreni gerçekleşecek. Gönüllülerin sorularının yanı sıra görüş, düşünce, öneri ve anılarını paylaştıkları Gönüllü Forumu bölümünde ise; Cengiz Solakoğlu, Nurdan Şahin ve Departman Yöneticileri gönüllüleri dinleyecekler ve sorularını yanıtlayacaklar. Gönüllü toplantısı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan müzik grubunun konseri ile son bulacak.