Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim kampanyası sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Kampanyayı ilk gününden itibaren
Eğitim kampanyası sürüyor

Kampanyayı ilk gününden itibaren bizzat takip eden Başkan Çoban, Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu, Ali Çetinkaya İlkokulu, Ali Çetinkaya Ortaokulu, Ertuğrul Gazi  İlkokulu ile Ortaokulu, Sadıkbey İlkokulu, Sadıkbey İmam Hatip Ortaokulu ve Sadıkbey Ortaokulu’nu ziyaret ederek son sistem dizüstü bilgisayar ve televizyonlarını hediye etti.
Okul idarecileri ve öğrenciler tarafından okul girişinde çiçeklerle karşılanan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ziyaret ettiği okullara ve genel olarak eğitime katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Okul idarecileri ise Başkan Burhanettin Çoban’ın okullarına sadece teknolojik anlamda değil, okulların diğer ihtiyaçları noktasında destek olduğunu söyleyerek kendisine şükranlarını sundu.
EN BÜYÜK FEDAKARLIK EĞİTİMCİLERİN
Kampanya çerçevesinde hediye edilen bilgisayar ve televizyonların okullara hayırlı olmasını ve eğitimde kaliteyi arttırmasını dileyen Başkan Burhanettin Çoban, kendilerinin sadece öğrencilerin eğitimlerine destek olduğunu, eğitimde asıl fedakarlığı; okul yöneticileri ve öğretmenlerin yaptığını belirterek her birini ayrı ayrı tebrik etti.
Başlattıkları kampanyaya daha önce başka hiçbir ilde şahit olmadıklarını kaydeden Başkan Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi olarak böyle bir kampanyaya öncülük etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Çoban ayrıca, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ve Bilgi İşlem Birim Sorumlusu Sefer Aytekin’in kendisine eşlik ettiği okul ziyaretlerinde, öğrencilere kalem-silgi-kalemtıraş seti hediye etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti