Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eğitim ve kültürle anılacağız” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Eğitim ve kültürle anılacağız”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar Temsilcisi Emre Burak Tağ, Afyonkarahisar’da önemli çalışmalara imza atmaya hazırlandıklarını söyledi

Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Ülkü Ocağı Temsilcisi Emre Burak Tağ, “Her şeyden önce ismimizin gereğini, yani eğitim ve kültür çalışmalarını gerçekleştirmeyi arzuluyoruz. Ülkü Ocakları olarak geçmişte oluşan yanlış imajın değişmesi için var gücümüzle çalışacağız. Gençliğimizin fikri ağırlığıyla anılmasını istiyoruz” dedi. Toplumun ilerlemesi yolunda en gerekli olan şeyin bilgili ve donanımlı bir gençlik olduğuna dikkat çeken Ülkü Ocakları Temsilcisi Emre Burak Tağ, “Bizler yaşadığımız şehrin sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alan, toplum üzerinde bilgisi, kültürü ve eğitimi ile yön verici bir etkisi olan gençlik oluşturma idealındeyiz. Bundan sonraki tüm çalışmalarımızı bu yönde sürdürmeye çalışacağız. Üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Hemşehrilerimizin desteği ile bu yönde önemli çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” dedi. İlk aşamada liderlik okulu çalışmalarına başlayacaklarını belirten Tağ, bu çalışmalara Ülkü Ocağı mensubu gençlerle birlikte Ocak dışındaki gençlerin de katılabileceğini aktardı.
Kendisinin aslen Afyonkarahisarlı olduğunu belirten Ülkü Ocakları Temsilcisi Emre Burak Tağ, “Ben 16 yıl aradan sonra Ülkü Ocakları Temsilciliği’ne atanan ilk Afyonkarahisarlıyım. Bizden önce bayrağı öğrenci olan ve il dışından gelen arkadaşlarımız taşıyorlardı. Ülkü Ocakları’nın Afyonkarahisarlı son temsilcisi Mehmet Karagöz olmuştu. Onun ardından 12 Nisan tarihinde biz göreve atanarak, 16 yıl aradan sonra bu görevi üstlenen ilk Afyonkarahisarlı olduk. Bunun verdiği sorumulluğu da taşıyoruz. Bu nedenle kavga, tartışma, çekişme gibi şeylerin içinde olmamız mümkün değil. Toplumun yararına olan her adımın biz de içinde olmaya çalışacağız” dedi. (Kocatepe)