Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ İletişim Temsilcileri Koordinasyon Kurulu toplandı

AFSÜ İletişim Temsilcileri 1.

AFSÜ İletişim Temsilcileri 1. Olağan Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda üniversitenin akademik ve idari birimleri arasında duyuru ve haber akışının etkin şekilde sağlanması, kurumsal iletişim çalışmalarında eşgüdüm oluşturulması, kurumsal kimlik kullanımı ve tanıtımla ilgili konular ele alındı

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) İletişim Temsilcileri I. Olağan Koordinasyon Kurulu Toplantısı Tıp Fakültesi Mavi Salonda gerçekleştirildi. AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Âdem Aslan, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Koordinatörü, koordinatörlük personeli ile üniversitenin akademik ve idari birimlerinin iletişim temsilcilerinin katıldığı kurulda, AFSÜ’nün kurumsal iletişim süreçleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.
“AFSÜ’NÜN İTİBARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Koordinatörü Filiz Özden Yılmaz, kurul toplantısının açış konuşmasını yaptı. AFSÜ’nün alt birimleriyle, toplumla, iç ve dış paydaşlarıyla, yerel, ulusal ve uluslararası bağlamda etkileşimini artırmak, itibarını güçlendirmek ve misyonunu yaymak için çalıştıklarını belirtti. Yılmaz, “Kurumsal iletişim çok önemlidir. AFSÜ Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Koordinatörlüğü görev sahası itibariyle özel bir fonksiyon icra etmektedir. Koordinatörlük olarak, AFSÜ’nün gelişimini, başarılarını ve misyonunu toplumla paylaşmak, medya ile etkili bir şekilde iletişim kurmak, dış paydaşlarla etik çerçevede güvenilir ilişkiler geliştirmek gibi önemli görevlerimiz vardır. Etkili bir kurumsal iletişim için Birim İletişim Temsilcilerimizin sorumlulukları vardır. Eşgüdümlü çalışmalar oluşturduğu sinerji sayesinde kurumsal iletişim alanında daha başarılı işlere imza atacağımıza inancım tamdır.” dedi. Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Koordinatörlüğü’nün görev sahası ve iş süreçleri ile ilgili koordinatörlük personelince sunumların gerçekleştirildiği kurulda AFSÜ Kurumsal Kimlik standartları, kurumsal sosyal medya hesaplarının işleyişi, kurum içi iletişim süreçleri ve birim koordinatörlüğü formlarının kullanımı hakkında detaylı açıklamalar yapıldı.
“KURUMSAL İLETİŞİM KURUMUN İTİBARINI YÖNETME SÜRECİDİR”
Birim İletişim Temsilcilerinin ve Web Sorumlularının çalışma usulleri ve görevleri hakkında açıklamaların da yapıldığı sunumların ardından AFSü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Âdem Aslan, kurul hakkında değerlendirmelerde bulundu. AFSÜ açısından kurumsal iletişimin, AFSÜ’nün itibarını yönetme süreci olduğuna dikkat çeken Aslan, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Koordinatörlüğü’nün AFSÜ’nün bütün akademik ve idari birimlerine temas eden son derece kritik ve benzersiz bir fonksiyonu bulunduğunu söyledi. Koordinatörlüğün, üniversitenin dış dünya ile olan iletişimini yönetirken aynı zamanda içerideki iletişim ağını da güçlendirmekle mükellef olduğuna işaret eden Aslan, ilki gerçekleştirilen Koordinasyon Kurulunun sonraki adımlar için yararlı bir başlangıç olacağına inandığını belirterek, Koordinatörlük personeline ve İletişim Temsilcilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. Toplantı, öneri ve isteklerin dile getirilmesinin ardından anı fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.
>> Mehmet ALADAĞ’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti