Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ 2023 mezuniyet törenleri Eğitim Fakültesi ile başladı

Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ)

Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) 2022-2023 akademik yılı mezuniyet törenleri Eğitim Fakültesi ile başladı

Atatürk Kongre Merkezinde (AKM) gerçekleştirilen törende öğretmen adayları kep attı. Törene AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ali Gazel, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Aydoğdu ve Doç. Dr. Eray Eğmir, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ersin Kıvrak ile AKÜ öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Törenin açış konuşmasını yapan Fen Bilgisi Öğretmenliği dönem birincisi Özlem Gür 4 yıl önce çıktıkları yolu sonlandırdıklarını ifade etti. Yorucu vize ve finallerde sabahladıkları günleri geride bıraktıklarını söyleyen Gür, “Fakültemize, hocalarımıza, arkadaşlarımıza ve üniversitemizin eşsiz kampüsüne veda etsek de biliyoruz ki bu hepimiz için yepyeni bir başlangıç. Üniversite hayatımız boyunca hem akademik hem de kişisel anlamda bizden desteklerini esirgemeyen bize yol gösteren, öğretmenlik mesleğinin önemini aşılayan eğitim fakültemizin birbirinden değerli hocalarına sonsuz teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
“ÖNEMLİ OLAN HEYBEDE NE BİRİKTİRDİĞİMİZ”
AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ise 2019 yılında birinci döneme “candan” başladıklarını daha sonra ikinci dönemde “camdan” devam ettiklerini ifade etti. Peker, “Uzun süre camdan sonra candan tekrar camdan derken 4 yılı geçirdik. Şarkıda hepiniz bildiği gibi diyor ki; ‘böyle gelmiş böyle geçer dünya, günlerimiz bitecek bir gün saya saya’. İlk geldiğiniz zaman 4 yıl geçer mi diyordunuz. 4 yıl geldi geçti. İleride dönüp baktığınızda nice 4 yılların gelip geçtiğini göreceksiniz. Yıllar bu şekilde gelip geçiyor. Önemli olan yılların gelip geçmesi değil, geçen yılların nasıl ve ne uğruna geçtiği ve heybede ne biriktirdiğimizdir. Siz 4 yıl boyunca eğitim-öğretiminize dair burada heybenizde bir şeyler biriktirdiniz. Bu biriktirdikleriniz sadece matematik ve fen bilgisi öğretmenliği ile ilgili değil, aynı zamanda ülkemizin geleceği ile ilgili de heybenizde önemli birikimler elde ettiniz.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti