Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ödüller sahiplerini buldu

30 Mart Dünya Sıfır

30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü nedeni ile düzenlenen yarışmalar sona erdi

 

Afyonkarahisar Belediyesi, çevre temizliği ve sıfır atık konusunda farkındalık oluşturmak için il genelinde sıfır atık yarışması düzenledi. Bu kapsamda yapılan ödül töreni ile öğrencilere bisiklet hediye edildi.
Afyonkarahisar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda ilkokul, ortaokul, anaokulu ve lise düzeyindeki öğrenciler; sıfır atık temalı konularda dereceye girmek için mücadele etti. 30 Mart Dünya Sıfır Atık günü kapsamında birincisi düzenlenen yarışmanın ardından başarılı olan öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Mehmet Zeybek takdim etti.
Öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Zeybek, bisiklet ödülü kazanan çocukları ve ailelerini tek tek tebrik etti. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Oruç’un da katıldığı törende Başkan Zeybek başarılı olan okulların müdürlerine plaket takdim etti.
30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Oruç, Atıksu Artıma Birliği Müdürü Hüseyin Can ve Afyonkarahisar Belediyesi Çevre Denetim Birim Sorumlusu Nadide Demirbilek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti. Çiçek takdimi yapılan ziyarette Sıfır atık ile ilgili yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ele alındı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti