Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitimcilere müzik salatası eğitimi – Kocatepe Gazetesi

Müzik Eğitimcisi Burak Sağırkaya,
Eğitimcilere müzik salatası eğitimi

Müzik Eğitimcisi Burak Sağırkaya, bu tarz seminerlerin Milli Eğitim ve resmi kurumlar bünyesinde sıklaştırılarak devam etmesinden mutluluk duyduğunu söyledi.
“PROJE
TEKLİFLERİNE AÇIĞIM”
Sadece merkezde değil ilçelerde de benzer uygulamaların yapılması gerekliliğini vurgulayan Sağırkaya, “Müzik bilgisine sahip olmayan bir öğretmen bile bu eğitim sayesinde içinde ki potansiyeli keşfediyor. Toplumsal yaşamda, iş hayatında daha çabuk motive olabiliyor. Seminerler öğretmenler için eğlenceli bir süreç. Bu bağlamda eğlenerek kendini geliştiren eğitimci mutlu öğrenciler yetirecek. Eğlenerek öğrenen öğrenci vatanına milletine daha hayırlı işler yapacak. İlimizden gelecek proje tekliflerine açığım. Belediye ve resmi kurumlar kapsamında gerçekleştirilecek her türlü proje teklifine gönüllü olarak yer alabilirim” dedi.
BURAK
SAĞIRKAYA KİMDİR?
Aslen Afyonkarahisarlı olan Burak Sağırkaya, AKÜ devlet konservatuarını birincilikle bitirmiş, yüksek lisansını Onur Öğrencisi olarak tamamlamış ve halen doktora çalışmalarına devam etmektedir. AB Eğitim fonundan burs kazanarak 3 yıl süre ile Polonya’dan çalışan Sağırkaya, bir yıl süre ile Polonya hükümetine bağlı bir kurumda müzik terapistine asistanlık yapmıştır. Doktora çalışmalarını müzik terapisi ve pedagojik müzik eğitimi alanında gerçekleştiren Sağırkaya her yıl düzenli olarak uluslararası bağlantılı birçok seminere katılmaktadır. Temmuz ayında Slovakya Nitra Şehri Devlet Müzik Üniversitesi’nde yoğun bir eğitim programına dâhil olmuştur.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti