Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’da bir çok vizyon projeyi hayata geçirdik”

Bu haberin fotoğrafı yok

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Akif Özkaldı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Bakanlık bürokratları, kurum müdürleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Afyonkarahisar Teşkilat Başkanı Mustafa Ötken ve beraberindeki heyetin katıldığı ziyarette Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Özkaldı, 10 yıllık süre zarfında gerek Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinde gerekse Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sırasında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte eski Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun öncülüğünde birlikte başta Akarçay olmak üzere Afyonkarahisar’da bir çok vizyon projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Başkan Çoban’a kente bugüne kadar kazandırdığı eserlerden dolayı teşekkür etti.
Başkan Çoban ise Afyonkarahisar’a Eroğlu’nun Orman ve Su İşleri Bakanlığı döneminde Akif Özkaldı’nın gayretleri ile birlikte birçok yatırım ve projeye imza attıklarını söyleyerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Bakan Yardımcısı Özkaldı ziyaretin anısına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ormanlarda yetişen tıbbi ve ıtri bitkilerden oluşan ürünleri hediye ederken Başkan Çoban ise Özkaldı’ya keçe seccade hediye etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti