Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul AFSİAD’dan hayırlı olsun ziyareti

İstanbul Afyonkarahisarlı Sanayici ve

İstanbul Afyonkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettix

 

İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, İstanbul AFSİAD Kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Mühsürler, Dernek Genel Sekreteri İlyas Seçen, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Nurdoğan Yüzbaşıoğlu, H. İbrahim Perçinkaya ve Dr. A. Hakan Kule ile iş insanı Hakan Mühsürler’in yer aldığı heyet, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler ve Kerem Güzel tarafından ağırlandı.
“SİZDEN SİTAYİŞLE BAHSEDİYORUZ”
Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, “Hayırlı uğurlu olsun. 4’üncü kez seçimi kazandınız. Yönetim Kurulunuz’u da tebrik ediyoruz. Afyon’da en fazla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Oda Başkanı sizsiniz. Afyonkarahisar’a kazandırdığınız yatırımlar, değerler ve faydalardan dolayı sizi memnuniyetle takip ediyoruz, sizden sitayişle bahsediyoruz. İnşallah güzel şeyler yaparsınız, biz de İstanbul AFSİAD olarak Afyon’un üretimi ve istihdamına yönelik üzerimize düşen bir şey olursa emrinizdeyiz. Onunla ilgili istişareler yapıyoruz sizinle.” dedi.
“İCRAATLARINIZI TAKİP ETTİM; MÜKEMMELSİNİZ”
İstanbul AFSİAD Kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Mühsürler de, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz, sizi ziyaret için Afyonkarahisar’a geleceğini söylediklerinde biz de koşa koşa geldik. Yeni yönetiminizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizin yönetiminiz dönemindeki icraatlarınızı çok iyi takip ettim, Mükemmelsiniz. Şahanesiniz. Allah hayırlı, uğurlu etsin.” ifadelerini kullandı.
“AFYON’A İSTANBUL’DAN KATKI SAĞLIYORLAR”
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, “Bu ziyaretiniz bize şeref vermiştir, çok teşekkür ediyoruz. İstanbul AFSİAD ile kurulduğu günden itibaren ilişkilerimiz en iyi şekilde bugüne kadar devam etti. Onlar bizi destekledi, biz onları destekledik. Birbirimize manevi olarak destek olmaya çalıştık. Son seçilen Hüseyin Başkan da aynı zamanda Afyon Eğitim Vakfımız’ın da Yönetim Kurulu Üyesi. Ben de Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanıyım. Orada da çalışma onuruna eriştik. İstanbul AFSİAD, uzun yıllardır Afyon Eğitim Vakfımız’a da katkı sağlayan, Afyonumuz’a da İstanbul’dan katkı sağlayan en önemli derneğimizdir. İnşallah biz de yakın zamanda geleceğiz. Bu dönemki ilişkilerimiz maneviyatın dışında inşallah yatırımlar yapmaya da vesile olur.” diye konuştu.
Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti