Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’da AK Parti’ye geçen MHP’li yok

Emirdağ’da AK Parti’ye geçen MHP’li yok
Emirdağ'da AK Parti'ye geçen MHP'li yok

MHP İl Başkanı Raşit Demirel, AK Parti 2. sıra Milletvekili Ali Özkaya’nın 25 Ekim Pazar günü Emirdağ ilçesinde 6 MHP’nin AK Parti’ye geçtiği yönünde ki açıklamasının doğru olmadığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, İl Başkanı Raşit Demirel ve Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı dün sabah partide basın toplantısı düzenlediler.
“SEÇİM YASAKLARI
AYAKLAR ALTINDA”
Basın toplantısının açılışını MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı yaptı. Yağcı, iktidar partisinin her türlü hukuksuzluğuna karşı ciddi bir mücadele içerisinde olduklarını kaydetti. Yağcı; “AKP seçim yasaklarını ayaklar altına almıştır. Sözde hukuktan bahseden AKP her fırsatta hukuku ayaklar altına almaya devam ediyor. Belediye bilboardları AKP’nin seçim yatırımlarını anlatıyordu. Uyaralıramızın ardından bunu kaldırdılar. Kendilerini biraz adaletli, vicdanlı olmaya davet ediyoruz.” dedi.
“EMİRDAĞ TEŞKİLATI
ÖZKAYA’YI KÜÇÜLTTÜ”
MHP İl Başkanı Raşit Demirel, 25 Ekim Pazar günü Emirdağ ilçesinde 6 MHP’nin AK Parti’ye geçtiği yönünde ki beyanatının ardından yaptığı araştırma sonucu iddia edilen parti değiştirmenin sözkonusu olmadığı bilgisine ulaştığını söyledi. Demirel; “AKP Emirdağ Teşkilatı Ali Özkaya’yı küçük duruma düşürmüştür. MHP’li oldukları iddia edilen kişilerin partimizle yakından uzaktan alakaları yoktur. Bir şehrin Milletvekilini küçük duruma düşürdüler. Rozet takılan 6 kişinin MHP ile nasıl bir bağı varsa bunu açıklamaya davet ediyoruz. Partimizle yakından, uzaktan alakası olmayan kişilere rozet takıp MHP’den AKP’ye geçtiler haberi yapıyorlar. Ali Özkaya’ya şahsen düştüğü durum nedeniyle üzüntülerimi iletiyorum. Bir milletvekilinin böyle komik duruma düşmesi bizleri de üzdü.” diye konuştu. AK Parti adına Emirdağ ilçesinde yaşananların utanç verici olduğunu belirten Demirel şöyle konuştu: “Yaşanan olay AKP adına utanç vericidir. Milletvekili Ali Özkaya’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ancak bu yaşanan olay Özkaya’nın suçu değildir. Bunu organize edenler Özkaya’yı oyuna getirmişlerdir. İnşallah bundan sonra daha dikkatli olur. Böyle komik duruma bir daha düşmemelerini umut ediyoruz.”
SANDIK TEDBİRLERİ
ALINIYOR
MHP Milletvekili Mehmet Parsak ise 1 Kasım Milletvekili Genel Seçiminde sandıklara sahip çıkacakları mesajını verdi. MHP’nin her bir oyunun takibini yapacaklarını ifade eden Parsak sözlerine şöyle devam etti: “Kimsenin oy hırsızlığı yapmasına müsamaha göstermeyeceğiz. Sandık hırsızlığının 8 yıla kadar cezası bulunmaktadır. Bunu yapmayı planlayanlar akıllarını başlarına alsınlar. Bir Egemen Bağış için bu hatayı yapmasınlar. Yolsuzluk çamurunun içine batan bir parti için böyle şey yapmasınlar. Bizler tüm sandık görevlilerimize gerekli uyarıları yaptık. Oylarımızın zayi olmaması için gereken tedbirleri alıyoruz.” >> Burcu AYDIN’ın haberi