Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’da gençlere özel merkez – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ’da gençlere özel merkez – Kocatepe Gazetesi
Emirdağ’da gençlere özel merkez

Emirdağ Belediyesi tarafından projelenip Kaymakamlık tarafından desteklenen “Gençlik Merkezi” projesi hayata geçiriliyor. Öte yandan ilçeye 5 yıldızlı termal otel yapımı da gündemde

MERKEZ GENÇLERE HİZMET EDECEK
Emirdağlı iş adamı ve Türkiye’nin ilk Onkoloji doktorlarından Prof. Dr. Nijat Bilge’ye sunulan projeye için girişimlere başlanıldı. Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Belediye Başkanı Cengiz Pala, Prof. Dr. Nijat Bilge ve Emirdağ Kalkındırma Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Halaç tarafından ayrıntıların değerlendirildiği öğrenildi. Toplantıda Gençlik Merkezinin yapılacağı alan eski askeriye alanı olarak belirlenirken Gençlik Merkezinin hem üniversiteli öğrencilere hem de Emirdağlı gençlere hizmet etmesi kararı alındı. Gençlik Merkezi Projesi kapsamında hemen her tür spor aktiviteleri yer alıyor. Gençlik Merkezi inşaatına gelecek aylarda başlanacak.
TERMAL OTEL YAPIMI DA PLANLANIYOR
Emirdağlı Prof. Dr. Nijat Bilge yaklaşık 10 yıldır Amerika’da yaşadığını, Emirdağlı olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. İlçesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağını vurgulayan Bilge şöyle konuştu: “Emirdağ Adaçal eteklerine 5 yıldızlı termal otel yaptırmak için önümüzdeki günlerde girişimlere başlayacağım. Mimar ve teknisyenlere arzu ettiğimiz 5 yıldızlı termal otel projesini çizdireceğim.” (Kocatepe Haber Merkezi)