Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’ın kızları 2. Ligde

Afyonkarahisar’da şampiyon olan Emirdağ

Afyonkarahisar’da şampiyon olan Emirdağ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Bölgesel Lig Play-Off turunda Uşak Gençlik Merkezi Spor Kulübü’nü 3-1, Denizli Damlaspor’u ise 3-0 mağlup etti. Emirdağ ekibi bu sonuçlarla 2. Lige terfi etti

 

Bölgesel Lig etabında Afyonkarahisar Şampiyonu olan Emirdağ Beleidyespor Kadın Voleybol takımı Kütahya’da düzenlenen Play-Off karşılaşmalarında mücadele etme hakkı kazandı. Emirdağspor Kadın Voleybol Takımı ilk mücadelesinde Uşak Gençlik Merkezi Spor Kulübü’nü 25-15, 16-25, 25-15 ve 25-21’lik setlerle 3-1 mağlup ederek Play-Off finallerine galibiyetle başlamıştı.
Play-Off Final etabının ikinci maçında Denizli Damlaspor ile karşı karşıya gelen Emirdağ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı 28-18, 25-16 ve 25-18 ile 3-0 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini alarak puanını 6’ya yükseltti. Emirdağ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı kazandığı iki maçın ardından adını 2. Lige yazdırdı.
Grubundaki son maçında Denizli Tutku Gençlik ile prestij maçına çıkacak olan Emirdağ’ın kızları gelecek sezon Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde Afyonkarahisar’ı temsil etme hakkı elde etti.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti