Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağspor 8 futbolcuyla kesin olarak anlaştı

Bu haberin fotoğrafı yok
Emirdağspor 8 futbolcuyla kesin olarak anlaştı

Bölgesel Amatör Lig’de İhsaniye Belediyespor ile birlikte Afyon’u temsil edecek Emirdağspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip şu ana kadar 8 yeni futbolcuyla kesin olarak anlaşma sağladı

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek ekiplerden Emirdağspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Emirdağsporlu yöneticiler şu ana kadar 8 futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını bildirdi-ler. Transfer çalışmalarına başlamadan önce ilk olarak Uşak Belediyespor’un teknik direktörü Aydın Yalabık’la anlaşan Emirdağspor, hoca transferini bitirdikten sonra da hemen futbolcu arayışlarına başlamıştı. Emirdasporluu yöneticiler şu ana kadar toplam 8 futbolcuyla kesin olarak anlaştı. Anlaşmaya varılan futbolcular arasında Uşak Belediyespor’un kalecisi Tuğrul ve Ankara Demirspor’dan santrafor olarak görev yapan Alaaddin olduğu öğrenildi. Yine Uşak Belediyespor’dan Veysel’in de yeni sezonda Emirdağspor’da top koşturacağı açıklandı. Geçen yılki Bahsine kadrodan da yalnızca 2 futbolcunun Emirdağspor’da kalacağı bildirildi. Genç oyuncular Melih ve Yücel’in yeni sezonda da Emirdağspor’da yeni kurulan kadroda yer alacakları açılandı. Yapılan yeni transferlerle birlikte şu an takımda 10 futbolcu bulunu-yor.
Hepsi de kaliteli
oyuncular
Emirdağspor Kulübü Başkanı Erdal Pamuk, Şu ana kadar yapılan 8 transferin hepsinin de kaliteli oyuncular olduğuna dikkat çekerek “Yeni sezonda taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu. Yapılan transferleri antrenör Aydın Yalabık’ın onayının alınarak yapıldığını söyleyen Kulüp Başkanı Erdal Pamuk konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şu ana kadar 8 futbolcuyla anlaştık. Kadromuzda şuanda 10 futbolcu bulunuyor. Bu sayı ilerleyen günlerde artacak. Çok kaliteli bir takım kuracağız. Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de en iyi şe-kilde temsil etmek istiyoruz.”

Hedef şampiyonluk

Emirdağspor’un geçen yıl iyi bir performans ortaya koymadığını söyleyen Erdal Pamuk, “İnşallah önümüzdeki sezon taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Emirdağspor’un hedefi şampiyonluktur” dedi
Geçen yıl Bölgesel Amatör Lig’de istenilen başarıyı yakalayamadıklarını bildiklerini söyleyen Emirdağspor Kulüp Başkanı Erdal Pamuk, bu sezon herşeyin daha farklı olacağını söyledi. Bu yıl hayalleri gerçekleştirmek istediklerini kaydeden Pamuk, “Emirdağspor’un taraftarları malesef geçen yıl pek de takımlarından memnun değildi. Bunun farkındayız. Çünkü hep iyi sonuçlar almaya alışkın bir taraftara sahibiz. Bu yıl hayalleri gerçekleştireceğiz. Bunun için mücadele edeceğiz. Allah’ın izniyle bu yıl Emirdağspor’un şampiyonluğunu kutlayacağız” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti