Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet’ten fuhuş operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından A.C. isimli bir kişinin uyuşturucu sattığı ve fuhuş yaptığı ihbarının alınması üzerine yapılan operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Ekipler tarafından A.C.’nin evine düzenlenen operasyonda A.C., S.Ş., A.İ.Ş., C.A., E.A. ve Z.Ç. isimli kişiler alkol alırken yakalandılar. Ev içerisinde yapılan aramada, evin giriş kapısının arka tarafına gizlenmiş şekilde 24 gr esrar ele geçirildi. A.C. polis ekiplerine uyuşturucuyu içmek amacıyla bulundurduğunu beyan ederken, evde yakalanan Z.Ç. adlı kadının ise kayıp kişi olarak arandığı tespit edildi. Evde yakalanan 6 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

Müşteri beklerken yakalandı

 

Polis ekipleri tarafından fuhuş yapmak için müşteri bekleyen yabancı uyruklu bir kişi yakalandı

 

Afyonkarahisar Dairecep Mahallesi Milli Birlik Caddesi No. 28 sayılı adreste bulunan yabancı uyruklu TC vatandaşı M. M. isimli kişi hakkında fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler M.M.’yi müşteri beklerken yakaladı. M.M. hakkında yasal işlem başlatılırken, müşteri kabul ettiği ev mühürlendi.

 

Asayiş Şube göz açtırmıyor

 

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranan 6 kişi yakalandı

 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü devriye ekipleri tarafından 1 işyerine 4207 sayılı kanuna muhalefetten, 1 kişiye de kapalı alanda sigara içmekten işlem yapıldı. Öte yandan ekipler tarafından aranan 6 kişi yakalanırken, Motosikletli Polis Timleri tarafından da 4,97 gram esrar ve 2 adet ruhsatsız tabanca ve 19 adet fişek ele geçirilirken, yakalanan kişiler hakkında adli işlem başlatıldı.

 

AKÜ hırsızları yakalandı

 

Park halindeki kamyonların akülerini çalan hırsızlar yakalandı

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından park halinde bulunan kamyonların akülerini çalan hırsızlar yakalandı.
İkinci Küçük Sanayi Sitesi’nde park halinde bulunan 03 BF 910, 03 BU 405 ile 03 VA 114 plakalı araçlardan akülerin çalındığı ihbarını alan polis ekipleri tarafından yapılan araştırma sonrası aküleri çalanların M.E. ve M.E. isimli kardeşler olduğu tespit edildi. Suçlarını kabul eden M.E. ve M.E. çaldıklarını aküleri Güvenevler Mahallesi’nde bulunan bir hurdacıya sattıklarını söylediler. Hırsızlık yapan kardeşler gözaltına alınırken, aküleri alan işyeri sahibini de hırsızlık malı satın almaktan işlem yapıldı.

 

Narkotik Şube’den başarılı operasyon

 

Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından takibe alınan kişi yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 ay süre ile dinlenen ve 4 ara yakalama yapılan İ.F. isimli kişi yakalanarak gözaltına alındı. İ.F.’nin evinde yapılan aramada kutu içerisinde toplamda 279,2 gram esrar maddesi ve 1 adet terazi ele geçirildi. İ.F. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

 

Aranan şahıslar evlerinde yakalandı

 

Bolvadin İlçesi’nde aranan 11 şahıstan 5’i evinde yakalandı

 

Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hakkında yakalama kararı bulunan 11 kişiden 5’i yakalanarak cezaevine teslim edildi. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda T.O., M.Y., K.C. ve S.O evlerinde yakalanarak, Cumhuriyet Başsavcılığını talimatı sonrası cezaevine teslim edildiler.

 

Polisten kaçamadılar…

 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli suçlardan aranan kişiler düzenlenen operasyonla yakalandı

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı devriye ekipleri tarafından 6 aranan şahıs, 1 maksat dışı bıçak taşıyan kişi ile 1 kişiye sarhoşluktan adli ve idare işlem yapıldı. Motosikletli Polis Timler Amirliği ekipleri tarafından ise 5,53 gram esrar maddesi 4 adet ruhsatsız tüfek ve 24 adet kartuş 2 adet kurusıkı tabanca ve 15 adet kurusıkı fişeği ele geçirildi.
Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından da kasten yaralama suçundan dolayı yakalanan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.
Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ise akü hırsızlığı ve hayvan hırsızlığı nedeniyle aranan 3 kişiyi yakaladılar.
İnfaz ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından yapılan operasyon sonucunda ise nitelikli yağma, taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olma, silahla tehdit, trafik güvenliğini tehlikeye sokma, bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlıktan 2 kişi, borçlunun ödeme şartını ihlali, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, birden fazla kişi ile tehdit suçlarından hapis cezası bulunan 8 kişi, 480 TL para cezası ve ifadesinin alınmasına yönelik yakalama emri bulunan 11 kişi ile toplamda 19 kişi yakalandı. Yakalanmış, 8 kişi tutuklanırken, 11 kişi ise serbest bırakıldı.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti