Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ender kulüpler arasındayız” – Kocatepe Gazetesi

Sivas Belediyespor’u 4-0 mağlup
“Ender kulüpler arasındayız”

Sivas Belediyespor’u 4-0 mağlup ettikten sonra basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, maçın değerlendirmesini yaptı. Oyuncuların saha içinde ve dışında örnek insanlar olduğuna ve Türkiye’deki ender kulüpler arasında yer aldığına dikkat çeken Teknik Adam Çelik, “Şu anda telafisi olmayan maçlar oynanıyor. Daha önce de konuştuk bunu ikinci yarının başından itibaren telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Şu anda stresi yüksek bulunduğumuz konum itibarı ile de hedefimiz var burada da takımlar bize önlem alarak başlıyor. Bizim en iyi özelliğimiz birlikte çok iyi futbol oynuyoruz. İyi futbol beklemek şu andan itibaren belki çok lüks olur ama futbolcu kardeşlerimiz hem güzel futbolda hem de taraftarımızla daha doğrusu bizlere destek veren herkesle birlik ve beraberlik içerisinde önemli olan bunun sonunu getirebilmek. Şunu ayrıca söylüyorum, futbolcu kardeşlerimiz her şeyin en iyisine layık. Allah’ın izni ile biz istemediğimiz sürece de bizi kimse yenemez. Dediğim gibi bu arkadaşların saha içerisi ve dışındaki örnek davranışları ile belki de Türkiye’de ender yaşanabilecek bir ekibe sahibiz. Allah’ın izniyle de kimseye mahcup olmadan sezonu hedeflediğimiz yerde bitirmek istiyoruz” dedi.
“BİZİM İÇİN HER
OYUNCUMUZ DEĞERLİ”
Basın mensupları tarafından gelen soruları yanıtlayan Çelik, “Bizim için oynayan oynamayan tüm oyuncularımız değerli. Tabii ki fark oluşturan arkadaşlarımız var. Bunu için dediğim gibi kim olursa olsun tüm oyuncu kardeşlerimiz değerli. Bizler de içeride her türlü maçı kazanmak istiyoruz. Bugün Oltan, yarın Yasin, yarın Türker, daha sonraki maçlarda Bekir. En arkadan en öne kadar oynayan arkadaşlarımız gerçekten çok değerli. Dediğim gibi birlik ve beraberlik sağlandığı zaman biz hedefimize ulaşacağız” ifadesine yer verdi.

 

“Liderlik bize yakışıyor, artık geri vermeyiz”

 

AFJET Afyonspor’un Sivas Belediyespor’u 4-0 mağlup ettiği maçtan sonra değerlendirme yapan AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncusu Yasin Yener, “O heyecanı hissediyorum. Hepimiz bu takımı bir üst lige çıkartmak için uğraşıyoruz. Allah ta inşallah inananlar ile beraberdir. Bunu da nasip edecek,  çalışıyoruz çok çabalıyoruz herkes özel hayatından fedakârlık gösteriyor” dedi

 

AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik’ten sonra maçı değerlendiren AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncusu Yasin Yener, üst lige çıkmak için çok çalıştıklarına inandığını ve takım arkadaşlarının da bunun için çaba gösterdiğini aktardı. Maçları tek tek ele aldıklarını belirten Yener, “Bu maç tabii Menemen’in puan kaybetmesi ile birlikte bizim için bir kat daha değerlendi. Liderlik bize yakışıyor orayı seviyoruz, oraya geldiğimiz zaman da bırakmıyoruz geçen sene de hatırlarsınız ki lider olduk ondan sonra da liderliği vermedik inşallah bu sene de aynısı olur. Biz uzun vadeli plânlar yapmıyoruz. Tek tek tüm maçları ele alıyoruz. Bugün de takım arkadaşlarımın hepsinin ayağına sağlık inanılmaz bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Zaman zaman top kaptırdık, pas hatası yaptık fakat sahanın her yerinde adamlara bastık. Burada seyircimizin inanılmaz desteği var bize onu da arkamıza aldığımız zaman inanılmaz bir oyun oynadığımızı düşünüyorum” dedi.
“BUGÜN İYİ OYNADIK”
Bugün iyi oynadıklarını düşündüğüne dikkat çeken başarılı Yener, “Biliyorsunuz, inanmış bir şehir var. Siz değerli basın mensupları, Belediye Başkanı tesislere geliyor, Vali aynı şekilde, şehrin önde gelen isimleri, taraftar coşkulu stadı dolduruyor. O heyecanı hissediyorum. Hepimiz bu takımı bir üst lige çıkartmak için uğraşıyoruz. Allah ta inşallah inananlar ile beraberdir. Bunu da nasip edecek, çalışıyoruz çok çabalıyoruz herkes özel hayatından fedakârlık gösteriyor. Bugün iyi oynadığımızı düşünüyorum böyle de devam edeceğini düşünüyorum. İnşallah hep beraber Afyon’u istediği yere getiririz diye düşünüyorum” ifadesine yer verdi.
“HERKES BİRBİRİNE
GOL ATTIRMAYA ÇALIŞIYOR”
Atılan gollerdeki katkısı üzerine sorulan soruya cevap veren Yasin, “Bizim takımımız öyle bir takım ki, gerçekten çocukların hepsi birbirine gol attırmak istiyor. Ben Oltan’a attırmaya çalışıyorum, o bana attırmaya çalışıyor hiçbir şekilde kendisini düşünen bir tane bile oyuncu yok. Bence bizim sırrımızda bu yani. Aile gibiyiz. On kişi yemek yiyoruz, on beş kişi oturuyoruz, yirmi kişi çay içiyoruz odalarımız tıklım tıklım kimseyi yalnız göremezsiniz. İnanılmaz bir aile havası var. Hepimiz birbirimizi futbolculuktan ziyade insan olarak seviyoruz bir kere. Önce ahlaki değerler, insan olabilmek Başkanımızın da söylediği gibi. Çalmadan kazanabilmek için oynuyoruz biz. Allah’ta bize nasip ediyor diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“BEN DE TABELAYI GÖSTERDİM”
Rakip takım oyuncularından 5 numaralı oyuncu Uğur Bulut ile maç sırasında yaşananlar üzerine sorulan soruya da değinen Yasin, “Maçtan sonra 5 numaralı ile de 25 numaralı ile de konuştum yani rakip oyuncular bizi tahrik etmek zorunda. Hoş olmayan şeyler söylüyorlar, hakaret ediyorlar bizler de aynı şekilde ister istemez reaksiyon gösteriyoruz. Dizime vurdu dizim şişti maçı şişik dizle bitirdim. Bunları yapıyorlar maçtan sonra da özür diledi, bunu yapmak zorundayım dedi ben de sen bilirsin dedim. Rakipten 25 numaranın zaten tasvip etmediğim bir kişiliği var sürekli küfür ediyordu maçta ben de tabelayı gösterdim” diye konuştu.

 

 

“Bu yarışın sona
ermediğini göstereceğiz”

 

AFJET Afyonspor’a 4-0 mağlup olan Sivas Belediyespor’da şampiyonluk inancının devam ettiğini vurgulayan Sivas Belediyesporlu oyuncu Seyid Ahmet Han, “Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu yarışın sona ermediğini ve ileride neler olabileceğini göstereceğiz inşallah” dedi

Sivas Belediyesporlu oyuncu Seyid Ahmet Han, “Ben öncelikle Afyonspor’u tebrik ederim oyuna çok iyi başladılar. Biz de zaman zaman maçın başında onların direncini kırmak istedik. Çünkü taraftarlarını arkalarına alacaklardı, olmadı onlar istedikleri golü erken bulunca biz istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İlk yarıyı 2-0 geride kapattık. İkinci yarıda biraz daha ileriye yönelik bir şeyler yapmaya çalıştık. Fakat Afyonspor’u tebrik ederim bugün çok iyi mücadele ettiler taraftarlarını da arkalarına alarak iyi bir galibiyet aldılar. Bizde önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu yarışın sona ermediğini ve ileride neler olabileceğini göstereceğiz inşallah” dedi.

 

“Oltan’ın tehlikeli pozisyonlara girdiğini biliyorduk”

 

Yasin’i ile Oltan’ı bildiklerini ve mani olmakta zorlandıklarını
kelimelere döken Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Cevat İrez,
 sezonun en kötü maçını oynadıklarını kaydetti

 

AFJET Afyonspor’a 4-0 mağlup oldukları maçın ardından değerlendirme yapan Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Cevat İrez, sezonun en kötü maçını oynadıklarını kaydetti. Teknik Adam İrez, “Tabii bizim için ağır bir skor oldu. Tabi hiç beklemediğimiz bir skor, şöyle yani belki mağlup olabilirsin ama 4 tane gol yemek kaldı ki ligin en az gol yiyen takımıydık biz. Bugün savunma anlamında sezonun en kötü oyununu oynadık. Biz şunu çok iyi biliyorduk ki Afyon takımı özellikle kenarlardan çok etkili oluyor, Yasin çok etkili bir oyuncu biliyorduk. Aslında çalıştık fakat Oltan’ın tehlikeli pozisyonlara girdiğini biliyorduk. Bunu hafta boyunca çalıştık ama yediğimiz ilk gol ve diğerleri kenar ortadan maalesef. Topa sahip olmak istiyorduk, bunu zaman zaman başardık, zaman zaman pozisyonlar da bulduk fakat Afyon takımı seyircisinin de desteği ile çok istekli ve arzuluydu. Yediğimiz ilk gol çok erken geldi, akabinde ardından ikinci golü yedik. İkinci yarıda daha disiplinli oynayalım dedik. Fakat yediğimiz üçüncü ve dördüncü gollerin ardından da toparlanamadık. Yapacak bir şey yok. Afyon takımını tebrik ediyorum, şampiyonluk yolunda da başarılar diliyorum. Biz tabii ki ağır bir yenilgi aldık fakat bu yarış burada bitmiş değil. Biz artık önümüze bakacağız” dedi.
“BİZ ÇOK KÖTÜ GÜNÜMÜZDEYDİK”
Maçın hakemi hakkında sorulan soruya cevap veren Teknik Direktör İrez, “Hakemlik hiçbir şey yok maçta. Tabii ufak tefek şeyler olabiliyor fakat hiç bahaneye gerek yok biz çok kötü günümüzdeydik futbol adına o yüzden hakem hatalı bile olsa konuşamayız” ifadesine yer verdi.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti