Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ensar Vakfı’ndan geniş katılımlı iftar

Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şubesinin
Ensar Vakfı’ndan geniş katılımlı iftar

Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şubesinin iftar programı AKÜ İslami İlimler Fakültesi’nde gerçekleştirildi. İftar duasını Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader yaptırdı.
EMEK SAHİPLERİ İFTARDA YER ALDI
İftarın ardından konuşan Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şube Başkanı Prof. Dr. Mustafa Güler, vakfın tüm faaliyetlerinde görev alan kişilerle birlikte Ensar Vakfı yönetimi ve üyelerinin aileleriyle birlikte bir iftar yapmak istediklerini söyledi. Güler, vakıf şubesi olarak faaliyetleri icra edenler hakkında bilgi aktardı.15 Ensar Akademi Bilimsel Okumalarını gerçekleştiren, muhtelif bilim dallarında yer alan tüm akademisyenlerin aileleriyle birlikte iftar davetine icabet ettiğini belirten Güler, “Allah yapmış oldukları faaliyetler için kendilerinden razı olsun. Seher’de Hadis Sohbetlerinin icracıları aileleriyle aramızdalar. Otuz günlük Ramazan ayının 27 günü icra ettiğimiz ve halen etmeye devam ettiğimiz Ramazan’da İkindi Sohbetlerinin sohbetçileri ve aileleri de davetimize katıldılar. Hepsinden Allah razı olsun. Ensar Vakfımızın üyeleri ve aileleri de aramızdalar. Ben bu duygularla tüm katılımcılara katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
“İNŞALLAH ÇALIŞMALAR ARTAR”
Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Afyonkarahisar Şubesi’nin geleneksel iftar programına katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Ramazan’da İkindi Sohbetleri programında sohbetçi olarak da yer almaktan ayrıca memnun kaldığını söyleyen Kader, “Cenab-ı Allah’ın vesilesi ile güzel bir buluşmayı yaşadık. Rabbim buraya kadar teşrif eden tüm hanımefendi ve beyefendilerden razı olsun inşallah. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’da, şu mübarek günleri Rabbimiz hakkımızda hayırlı eylesin inşallah. Yapılan faaliyetleri ve bu hizmetlerin karşılığını hep beraber alıyoruz. Afyon’da güzel hizmetler ortaya çıkıyor. Geçen sene 6’ncı gün Türkiye Buluşmasında akademik çalışmaları kapsamında Afyon Şubemiz ödüllendirildi. İnşallah bu çalışmaların artarak devam etmesini, Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz” diye konuştu.
“MAŞALLAH SALONLARA SIĞMIYORUZ”
Ensar Vakfı Üyesi AK Parti 4’ncü sıra 5’ci sıra milletvekili adayı Mehmet Zeybek, vakfın Afyonkarahisar Şubesi’nin ilk kurulduğu günleri hatırladığını söyledi. Feyzullah Kıyıklık’ın dönemin valisini telefonla arayarak “Afyon’da Ensar Vakfı Şubesi var mı?” diye sorduğunu belirten Zeybek, “Dönemin Valisi beni aradı. ‘Ensar Vakfı Şubesi var mı?’ diye sormuştu. Bende, Sayın Valim yok ama kurarız cevabını verdim. Arkadaşlarla istişare ettikten sonra rahmetle İbrahim Özkul vardı. Kim olur diye düşünüp liste hazırlarken bazıları bir liste hazırlayarak göndermişler. Arkadaşlara kurucular içerisine benim de ismimi yazmalarını istedim. Bizde listemizi gönderdik. Maşallah şu anda sayıca salonları sığamaz duruma ulaştık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Nasip oldu AK Parti de milletvekili aday adaylığına müracaat ettik. Adaylığa uygun görmüşler. Bizler kadere inanan insanlarız. Emek ve gayret bizden zafer Allah’tandır. Rabbim hayırlara vesile kılsın. 24 Haziran seçimleri ilimize, ülkemize hayırlar getirsin” şeklinde konuştu.
ALLAH HİZMETLERDEN RAZI OLSUN
Programın son konuşmasını AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak yaptı. Solak şöyle konuştu: “Allah tutulan oruçları, yapılan ibadetleri kabul etsin inşallah. Ensar Vakfı gerçekten hem ilimizde hem Türkiye genelinde güzel hizmetler yapan, ismi ile müsemma kuruluşlarımızdan biridir. İslami İlimler Fakültemiz de böyle geleneksel bir iftarı deruhte etmeleri hem fakültemizin tanıtımı hem de onların kamuoyuna hazırlanmaları bakımından bizlere ayrıca güzel bir mutluluk vermektedir. Elbette sivil toplum kuruluşları bu milletin gözbebeği, temel direği. Ensar Vakfı bunlardan biri. Mehmet Zeybek’in de ifade ettiği gibi hizmetleri giderek artıyor. Allah inşallah hizmetlerinden razı olsun. Bu millete güzel hizmetler yapıyorlar. Tüm havzirunun evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ayı idrak ediyoruz. Kalan kısa sürede de inşallah sükûnet içerisinde ibadetlerimizi yapıp, oruçlarımızı tutalım.”
DAVETE GENİŞ KATILIM
İftar davetine; Bayat Kaymakamı Göksu Bayram, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsa Sağbaş, Prof. Dr. Mehmet Karakaş, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güler, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Ensar Vakfı Şubesi eski Başkanı İbrahim Durgut, akademisyenler katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti