Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erenler’i Daha Modern Ve Çağdaş Hale Getireceğim”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Erenler Mahallesi’nin daha modern ve çağdaş bir hale getirilmesi için mahalle sakinlerine ve üniversite öğrencilerine söz verdi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Erenler Bölgesi’nde temaslarda bulundu. Yağcı ve beraberindekiler esnaf ve öğrencilerle görüştü.

Erenler bölgesi ziyaretini değerlendiren Başkan Adayı Yağcı, şu ifadelere yer verdi: “Gençlerimizin düşüncelerini, önerilerini dinlemek ve onların beklentilerini anlamak bizim için büyük bir öneme sahiptir. Erenler Mahallesi’nin daha modern ve çağdaş bir hale getirilmesi için söz veriyorum. Afyonkarahisar’ın geleceğini gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Erenler bölgesi şehrin Türkiye çapında tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Burada eğitim gören öğrencilerimiz şehrimizin fahri tanıtım elçileridir. Üniversite öğrencilerimizin ihtiyaç ve taleplerini yerine getirerek projelerimizi esnaf ve yerel halkla iş birliği içinde gerçekleştirmek istiyoruz. Öğrencilerimize yönelik konforlu mekânların yanı sıra ücretsiz wifi ve spor yapabilecekleri alanlar oluşturma planlarımızda vardır.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti