Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzurum, Diyarbakır Ve Konya’daki Feci Kazalarda Toplam 21 Yaralı

Erzurum, Diyarbakır ve Konya’da meydana gelen 2’si zincirleme 3 kazada toplam 21 kişi yaralandı. Ağır yaralıların bulunduğu belirtildi. İşte detaylar.

Erzurum, Diyarbakır ve Konya’da

Türkiye’de trafik kazaları tüm uyarılara karşın dur durak bilmiyor. Yurdun çeşitli illerinde kaydedilen kazalar yine mal kayıpları ve yaralanmalara neden oldu. Çoğu kazada ise sebep aynı: Dikkatsizlik.

Erzurum, Diyarbakır ve Konya’da meydana gelen 2’si zincirleme 3 kazada toplam 21 kişi yaralandı.

Erzurum, Diyarbakır Ve Konya’daki Feci Kazalarda Toplam 21 Yaralı

ERZURUM’DAKİ ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA 14 YARALI

Erzurum’da meydana gelen zincirleme trafik kazasına halk otobüsü, minibüs ve otomobil karıştı. Toplam 14 kişinin yaralandığı tespit edilirken tedavilerinin çeşitli hastanelerde devam ettiği bildirildi.

 

Zincirleme trafik kazasında Kongre Caddesi’nde Tuncay D. yönetimindeki 25 H 0129 plakalı halk otobüsü ile Kamil U’nun kullandığı 25 M 0017 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs, Miraç Ü. tarafından kullanılan 25 ADJ 897 plakalı otomobile çarptı. Hasar alan araçlardan ayrılan parçalar ve araçlarda sıkışan yaralıların feryadı ile birlikte kaza yeri ana baba gününe dönerken çevredekilerin ihbarının ardından polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri kısa sürede kaza yerine ulaştı.

 

İtfaiye ekipleri araçlarda sıkışan vatandaşları çıkarırken sağlık ekipleri yaralı 14 kişiyi ambulanslarla hastanelere kaldırdı. Yaralıların tedavilerine devam edildiği ve kazaya ilişkin soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

Erzurum, Diyarbakır Ve Konya’daki Feci Kazalarda Toplam 21 Yaralı

ŞANLIURFA’DA AĞIR YARALI VAR

Şanlıurfa’yı Diyarbakır’a bağlayan Siverek- Diyarbakır kara yolunda kaza yaşandı. Kazada seyir halindeki minibüs, önünde seyir halinde ilerleyen kamyonete henüz belirlenemeyen bir sebeple çarptı. Siverek-Diyarbakır yolunun 10. kilometresindeki kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgilere göre Şeyhmus Ö. idaresindeki 21 ADE 959 plakalı minibüs, Zahat Y. İdaresindeki 63 ZU 047 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Seyir halindeyken meydana gelen kazada her iki sürücü de yararlandı. Olay yerine ulaşan sağlık ve jandarma ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelinin ardından yaralılar hastaneye kaldırılırken minibüs sürücünün durumunun ağır olduğu kaydedildi.

 

Kaza yeri ekipler tarafından temizlenirken soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Erzurum, Diyarbakır Ve Konya’daki Feci Kazalarda Toplam 21 Yaralı

KONYA’DAKİ TALİHSİZ KAZADA 4 YARALI

Konya’da meydana gelen zincirleme kazada ise 4 kişi yaralandı. Karapınar ilçesinde meydana gelen kazaya 2 otomobil ve 1 e-bike (elektrikli motosiklet) karıştı.

 

Adalet Mahallesi Öğretmen Özata Caddesi ve Pektaş Caddesi’nin birleştiği kavşakta meydana geldiği ifade edilen kazada M.Ç. yönetimindeki 42 DY 333 plakalı otomobil ile F.P. yönetimindeki 42 DA 251 plakalı otomobil çarpıştı. Şiddetli çarpışma ile savrulan otomobillerden biri oradan geçmekte olan talihsiz elektrikli motosiklete çarptı. Kazada her iki otomobil sürücüsü, elektrikli motosiklet sürücüsü N.K. ile otomobilde bulunan E.Y. isimli kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarının ardından polia ve sağlık ekipleri kısa sürede kaza yerine ulaşırken yaralılar Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın da başlatıldığı bilgisi aktarıldı.

 

 

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti