Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eser Yenenler Kiminle Evli?

İnternette en çok araştırılanlar arasında Eser Yenenler kiminle evli? Sorusu yer almıştır. Peki, Eser Yenenler kiminle evli? Detayları Haberimizde….

İnternette en çok araştırılanlar

Ünlü komedyen Eser Yeneneler ‘’Çok Güzel Hareketler Bunlar’’ adlı programla şöhreti yakalayarak oldukça önemli çalışmalara imza atmıştır. Peki, ünlü komedyen Eser Yenenler Kimdir? Eser Yenenler kiminle evli? Sorularının yanıtını sizler için araştırdık…

ESER YENENLER KİMDİR?

İlk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamlayan Eser Yenenler, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. İki ablası olan Yenenler, küçük yaşta babasını kaybetti. Oyunculuk hayatına Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda başlayan Yenenler, İstanbul Akademi Hayat’ta ve Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği Beşiktaş Kültür Merkezi’nde (BKM) yer aldı. BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programı sunan Yenenler, sunculuk, yazarlık ve oyunculuk yapmaktadır. 2004 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandıran Eser Yenenler, Star TV’de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını da sundu. BKM Mutfak’tan İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV’de 3+1 programını yaptı. Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan programı yapan Yenenler, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran, Hülya Avşar, Acun Ilıcalı, Özgü Namal, Murat Boz ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yaptı. 2018’den 2019’a kadar TV8 kanalında, “Eser Yenenler Show” programını sundu. Ünlü komedyen Eser Yenenler 2019 yılında Berfu Yenenler ile dünya evine girdi.

BERFU YENENLER KİMDİR?

Berfu Yıldız Yenenler, 1995 yılında Kocaeli’nin İzmit ilçesinde doğmuştur.  Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Yenenler, 2015 yılında  Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katılmıştır.  Aynı yıl Miss International Yarışması’nda da Türkiye’yi temsil eden Türkiye güzeli; 2017 yılında Eser Yenenler ile hayatını birleştirmiştir. Bu evlilikten 2 oğlu vardır. Şuanda sosyal medya ile ilgilenen Yenenler, eşi ile birlikte içerik üretmektedir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti