• Haberler
  • Asayiş
  • Eşini ve Kayınvalidesini Bıçakladı, Çatıya Çıktı!

Eşini ve Kayınvalidesini Bıçakladı, Çatıya Çıktı!

Eşi ve kayınvalidesini bıçakla yaraladıktan sonra bir binanın çatısına çıkan M.E., yaklaşık 4 saat süren ikna çalışmalarının ardından gözaltına alındı. Olay sırasında sosyal medya hesabından canlı yayın açan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde eşi ile kayınvalidesini bıçakla yaraladıktan sonra bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan M.E., yaklaşık 4 saat süren ikna çalışmalarının ardından gözaltına alındı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Kestel Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre M.E., evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi ve kayınvalidesini bıçakla yaraladı. Olayın ardından evden ayrılan şüpheli, yaklaşık 200 metre mesafedeki 5 katlı bir binanın en üst katına çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleri çevrede önlem alırken, ekipler binanın çatısında bulunan M.E.'yi bulunduğu yerden indirmek için görüşmelere başladı.

Yaklaşık 4 saat süren ikna çalışmalarının ardından M.E. ekipler tarafından bulunduğu binadan indirildi ve gözaltına alındı. Şüphelinin olay sırasında sosyal medya hesabından canlı yayın açarak eşiyle ilgili ifadelerde bulunduğu ve 5 çocuğunun olduğunu söylediği öğrenildi.

Jandarma tarafından yürütülen soruşturma kapsamında işlemleri tamamlanan M.E., sabah saatlerinde Alanya Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle hakimliğe çıkarılan şüpheli, mahkemece tutuklandı.

M.E., Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme