Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Et Üreticileri Birliği’nin yeni başkanı meydan okudu

Afyonkarahisar İli Kırmızı Et

Afyonkarahisar İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin yeni Başkanı Yavuz Aygün iddialı konuştu. Aygün, “İnşallah besicimizin yüzünü güldüreceğiz. Şehrimizde üç, dört zengin Baron var. Bizden için ‘Birlik yönetiminde Yavuz Aygün ne yapar?’ dediler. İnşallah neler yapacağımızı o Baronlar görecekler.” dedi.
Afyonkarahisar İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği olağan seçimli genel kurul toplantısı bugün sabah Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı. Seçime tek aday olarak katılan Yavuz Aygün ekibiyle birlikte göreve seçildi.
Genel kurul toplantısının divanı Mehmet Karaman’ın başkanlığında; Selim Çakır, Yusuf Akkan ve İbrahim Karaarslan’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet, yönetim ve kurul raporları okundu. Raporlar oybirliğiyle kabul edildi.
Toplantı sonunda yapılan seçim sonrası birlik üyelerine teşekkür eden Afyonkarahisar İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin yeni Başkanı Yavuz Aygün şöyle konuştu:
“Seçimli genel kurul toplantımıza katılan tüm üyelerimize katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum. Ben daha önceki yönetimde 4 sene görev yaptım. 2019 yılında da biz bu yönetime görevi teslim ettik. Biz gittikten sonra 485 bin TL para, bir tane de arabamız vardı. Arabayı satışa çıkarttıran benim. İmzaya geldiler, araç değerini bulmamış. Arabayı satmayın kalsın dedim. Seçimi aldıktan bir hafta sonra mevcut Başkan aracı yandaşlarına verdi. 130 bin TL’lik araç 80 bin TL’ye satıldı. Eski yönetim kurulu başkanı genel kurul toplantımıza katılmadı. Aslında gelip burada hesap vermesi lazımdı. Millete teşekkür etmesi lazımdı. Çünkü 10 senedir buranın yüzünden para kazanıyor. Genel kurulumuza gelip toplantıyı idare etmesi lazımdı. Allah’ın izniyle sizleri mahcup etmeyeceğim. Elimden geleni bütün üyelerimiz için, besicilerimiz için yapacağım. İnşallah besicimizin yüzünü güldüreceğiz. Şehrimizde üç, dört zengin Baron var. Bizden için ‘Birlik yönetiminde Yavuz Aygün ne yapar?’ dediler. İnşallah neler yapacağımızı o Baronlar görecekler.”
YAVUZ AYGÜN EKİBİYLE BİRLİKTE GÖREVE SEÇİLDİ
Birliğin mevcut Başkanı Fikret Yavuz’un aday olmadığı seçime mavi renkli liste ile katılan Yavuz Aygün’ün Yönetim Kurulu Başkan adayı olduğu listesi genel kurula katılan birlik üyelerinin oybirliğiyle göreve seçildi.
Tek aday ve liste olduğu için oylama işaretle yapıldı. Yönetim kurulu üye adayları şu isimlerden oluştu: Fahrettin Özbek, Murat Sivri, Ali Kelem, Kadir Onay, Mehmet Kutlu, Mehmet Solukoğlu var. Denetim Kurulu Üyelliğine; Rıfat Çakal, Mevlüt Aydın, Kemal Öz. Merkez Birlik Temsilci adayı Fahrettin Özbek yer aldı. >> Dilek ÇETİNKAYA’nın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti