Evlilik eğitimi verildi – Kocatepe Gazetesi
İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından evlilik öncesi danışmanlık eğitimi verildi İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğü tarafından Evlilik Öncesi Danışmanlık ve Gebe Sınıfı Eğitimi verildi. Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr. Nihan Yerlikaya tarafından verilen eğitime İlçe Toplum Sağlığı Merkezlerinde görev yapan 29 sağlık personeli katıldı. [&hellip]
İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından evlilik öncesi danışmanlık eğitimi verildi
İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğü tarafından Evlilik Öncesi Danışmanlık ve Gebe Sınıfı Eğitimi verildi.
Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr. Nihan Yerlikaya tarafından verilen eğitime İlçe Toplum Sağlığı Merkezlerinde görev yapan 29 sağlık personeli katıldı. Yapılan eğitimde Evlilik Öncesi Danışmanlık, kişiler arası iletişim, sağlıklı aile yapısı, üreme sağlığı, güvenli annelik, gebeliği önleyici yöntemler, genetik geçişli hastalıklarla (kalıtsal kan hastalıkları- talasemi) taşıyıcılığı, CYBE ve danışmanlık konularında bilgi, beceri ve tutumlar, gebe sınıfı, normal doğumun teşviki, gebelik ve doğum süreci konuları anlatıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)
Bakmadan Geçme